Doradzcie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na czarnym rynku w polcse praktycznie nie osiągalna z tytułu małego popytu i olbrzymiego zapotrzebowania środka na cykl!! mało kogo stać na taką zabawe
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale decyzja należy do Ciebie towar wybrubowany hehe 1/3 fake a reszta sprawna moze dlatego taka cena
Napisano Ponad rok temu
No możliwe nie powiem ze nie bo nie wiem dokładnie.Kumpel mówił że działa ale powoli sie rozkreca tylko tyle wiem:(towar wybrubowany hehe 1/3 fake a reszta sprawna moze dlatego taka cena
nie wiem bo jeszcze nie wiedziałema to nie jest ta co ja wrzuciłem??
Napisano Ponad rok temu
Ale rezygnuje z nich bo wyszło mnie 62 amp na sesje a po pierwsze bardzo drogo wychodzi poza tym za dużo soku do wbijania. Zdecydowałem sie na deke graca, myślałem tez nad libolem kumple sobie chwalą ale po przeczytaniu opini na forum stwierdzilem ze to ze chwalą moze być załugą tescia(a tak na marginesie myslicie ze dostanie w polsce orginalnego libolu graniczy z cudem??)
A i postanowiłem dodać do sesji metke myślałem nad dawka 20mg. I tu moje pytanie czy dobra dawka i do ktorego dnia sesji mam brać?
Napisano Ponad rok temu
metke mozesz dożucić. 20mg ed bedzie okej, wal od pierwszego dnia cyklu przez ~5 tygodni, 5 mg co 4 godziny.
Napisano Ponad rok temu
Ale mam jeszcze jedno nie zwiazane juz z moja sesja.
Chodzi mi o rozpisywanie sesji dlaczego nie ktorzy stosuja piramide czyli od mniejszej do wiekszej i w dół, a niektorzy stałe dawki ?(nie chciałem zakładać nowego tematu)
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chociaz ostatnio jak czytam na różnych forach to piramidy znów wróciły do łask, coraz wiecej osob je poleca. Taka moda.
fakt... ehhh....
info:
"Piramida" lub "tapering" ułatwia twojemu organizmowi wejści i wyjście z cyklu.
Fałsz. Robienie piramidy nie ma uzasadnionych podstaw. Wprowadzanie androgenów w organizm w małych dawkach i potem zwiększanie nie pomaga organizmowi "przyzwyczaić" się do "obcych" androgenów.
Tapering tylko wydłuża czas potrzebny do odblokowania osi podwzgórz-przysadka-jądra. Branie małych dawek powoduje zatrzymanie wydzielania LH, często nie dając efektu anabolicznego. Więc jeśli lubisz małe przyrosty i zablokowanie przysadki rób piramide.
Napisano Ponad rok temu
nie wierz we wszystko co jest napisane w necie. mogę wkleić z innej "mądrej strony" racjonalne uzasadnienie stosowania piramid. wszystko zależy od mody, poważnie.
poczytaj sobie posty na jakichś starszych forach sprzed 4-5 lat na temat mety. wszyscy pisali, ze meta to syf i gówno daje, a deka jest najlepsza. obecnie wszyscy deke zastępują boldem, tren wrócił do łask a każdy na kick start stosuje mete.
Napisano Ponad rok temu
źródło [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
możliwe ze kfd kiedys tam przesiadywałem
nie wierz we wszystko co jest napisane w necie. mogę wkleić z innej "mądrej strony" racjonalne uzasadnienie stosowania piramid. wszystko zależy od mody, poważnie.
poczytaj sobie posty na jakichś starszych forach sprzed 4-5 lat na temat mety. wszyscy pisali, ze meta to syf i gówno daje, a deka jest najlepsza. obecnie wszyscy deke zastępują boldem, tren wrócił do łask a każdy na kick start stosuje mete.
ehh czasy się zmieniaja!! za pare lat tesc omka deka to beda kupy a antek bedzie na dniu powszednim a co dotego co napisałes ze z przed 4-5 lat było tak a nie inaczej technologia idzie na przód nauka też więc dlatego juz jest inne podejście do różnych środków np do metki lub deki
Napisano Ponad rok temu
no nie wiem... testosteron i jego pochodne stosowali już w medycynie w latach '70 i od tamtego czasu zmieniło się niewiele...technologia idzie na przód nauka też więc dlatego juz jest inne podejście do różnych środków
Napisano Ponad rok temu
od tamtego czasu zmieniło się niewiele...
być może i nie wiele!! ale badania napewno nadal sa prowadzone i dowiadują sie co chwile czegoś nowego i własnie dlatego są takie różnice w zadniach stosowania środków dopingujących!!
Napisano Ponad rok temu
moim zdaniem to odbywa się tak jak w siłowni, do której chodziłem kilka miesiecy temu:
najwiekszy kolo w pakierni, 50 w łapie, ponad 10-letni staż zarzuca na cykl deke+bold+coś tam jeszcze (choć wcześniej każdy mówił, że nie ma sensu razem brać tych dwóch środków) ma dobre przyrosty i już każdy w na nastepny cykl sobie szykuje takie same środki i je zachwala...
i tyle
Napisano Ponad rok temu
Chodzi o to ze kumpel 6 miesiecy po skonczeniu cyklu dopiero sie odblowkowal, i chce zrobic juz kolejny cykl ale boi sie ze jest dopiero tydzien po skonczeniu clomidu (25tab) i ze tak krotki czas po odbloku spowoduje ze sterydy nie beda dobrze działały. I tu jest pytanie po jakim czasie po odbloku mozna zaczac kolejna sesje??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a czujesz jakies zgrubienie pod sutkiem??