Le parkour
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 ale nie tak pozadnie tylko rekreacyjnie , salta  wchodzenie  po  scianach ,  jakies zeskoki max 5.5metra
  ale nie tak pozadnie tylko rekreacyjnie , salta  wchodzenie  po  scianach ,  jakies zeskoki max 5.5metra    etc
  etc

Napisano Ponad rok temu
 ja dopiero zaczynam ,bardziej sie nastawiam na rozne triki niz bieganie po miescie ale barierki murki i inne wysokosci jak najbardziej
 ja dopiero zaczynam ,bardziej sie nastawiam na rozne triki niz bieganie po miescie ale barierki murki i inne wysokosci jak najbardziej  narazie tyle co umie to fiflaka ,szukam osob do treningu a potem jakas salka i smiganie na materacach bo na twardym to dlugo nie pociagnie :rotfl:a ty jestes w jakims klanie?
 narazie tyle co umie to fiflaka ,szukam osob do treningu a potem jakas salka i smiganie na materacach bo na twardym to dlugo nie pociagnie :rotfl:a ty jestes w jakims klanie?

Napisano Ponad rok temu
ja trenuje
ale nie tak pozadnie tylko rekreacyjnie , salta wchodzenie po scianach , jakies zeskoki max 5.5metra
etc
heheheheh ,proponuje wziąc miarke i zmierzyć bo 5,5m to na pewno nie !!!!!!!!!
ja na parkurze skakałem max z 3.20 m i zwichnąłem kostke !!!!!
stare czasy teraz waga już za ciężka na parkurowanie.

¿uɐǝɯ noʎ op ʇɐɥʍ
¿uɐǝɯ noʎ op ʇɐɥʍ
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 sport zajebisty tylko strasznie szybko mozna sie stac kaleka , i  mozna sobie  cos uszkodzic  ( czytaj bardzo kontuzjogene )
 sport zajebisty tylko strasznie szybko mozna sie stac kaleka , i  mozna sobie  cos uszkodzic  ( czytaj bardzo kontuzjogene )

Napisano Ponad rok temu
pit81 a jak cwiczyles pk to wymiatales jakies triki ? pochwal sie
jak znalazła sie miejscowka na dany trick to sie robiło ..
hyhyh oczywisciee na poczatku w piaskownicy czy na placu zabaw .z trickow np. Wallflip ,i tu qmpel zle sie wybił i se łape połamał
 .
 .pozatym hahi z tym garazem dobry myk, jak trza było spie.rniczać z miejscówki bo pały goniły ,hyhyhyh nie mieli zadnych szans!!!
 ¿uɐǝɯ noʎ op ʇɐɥʍ
¿uɐǝɯ noʎ op ʇɐɥʍ
Napisano Ponad rok temu
 , chociazby takie ze jak sie naucze paru trikow to nakrece krotki filmik u siebie na osiedlu tak ze wszystkim kopara opadnie
  , chociazby takie ze jak sie naucze paru trikow to nakrece krotki filmik u siebie na osiedlu tak ze wszystkim kopara opadnie  a jak narazie to sie przymierzam do salt w przod i tyl ale boje sie zeby sobie lba nie zlamac
 a jak narazie to sie przymierzam do salt w przod i tyl ale boje sie zeby sobie lba nie zlamac  osobiscie kontuzji jeszcze nie mialem, a jak tam uwas?
 osobiscie kontuzji jeszcze nie mialem, a jak tam uwas?  bo poczatki bywaja najgorsze
 bo poczatki bywaja najgorsze  

Napisano Ponad rok temu
taz mialem takie opory ale poszlem na plac zabaw i przed piaskownica mowie na 1 2 3 skacze no i skoczylem ladowanie na plecach , na dupie i pozniej zaczelo wychodzic , najpierw naucz sie z rekami robic polecam robic pompki w staniu na rekach ( przy pomocy kumpla albo sciany ) zajebiscie wchodza na sile ;]
Napisano Ponad rok temu
 bo ci ktorzy cwicza pk to musza chodzic na silke zeby sie wzmocnic bo sila tu odgrywa duza role .no i oczywiscie nie za duza masa
 bo ci ktorzy cwicza pk to musza chodzic na silke zeby sie wzmocnic bo sila tu odgrywa duza role .no i oczywiscie nie za duza masa 
wspolczuje kontuzji

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 ale trzeba to polubiec i bedzie ok
 ale trzeba to polubiec i bedzie ok  ja wlasnie znalazlem zioma do treningow jego brat wymiata akrobatyke bedziemy cwiczyc na salce i przynajmniej nas czegos nauczy
 ja wlasnie znalazlem zioma do treningow jego brat wymiata akrobatyke bedziemy cwiczyc na salce i przynajmniej nas czegos nauczy  ladna sylwetka i sila w polaczeniu z parkour ... piekna sprawa
 ladna sylwetka i sila w polaczeniu z parkour ... piekna sprawa  

Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu

Załączone pliki
 ¿uɐǝɯ noʎ op ʇɐɥʍ
¿uɐǝɯ noʎ op ʇɐɥʍ
Napisano Ponad rok temu
 ¿uɐǝɯ noʎ op ʇɐɥʍ
¿uɐǝɯ noʎ op ʇɐɥʍ