Prosze o rady dla poczatkujacego
Napisano Ponad rok temu
Otoz sytuacja wyglada tak ze postanowilem zmienic cos w swoim zyciu ;]. Mam 176cm wzrostu i 60kg wagi. Jestem dosc koscisty//chudy praktycznie zero tluszczu ktory mozna by spalic w zwiazku z tym chcialbym jakos przytyc w krotkim czasie. Dopeiro zaczynam na silowni, przymierzam sie do stosowania diety dla 60-65 kg. Oprocz carbo i bialka czy powinenem cos jeszcze zakupic?
Napisano Ponad rok temu
ps. "szybko" dziala kox, miesnie trzeba wypracowac a to niezabiera miesiaca lub dwuch
Napisano Ponad rok temu
Pozdro,
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ogladalem tego gainera na allegro, w aukcji pisza ze powinienem brac okolo 200gram dziennie czyli z tego wynika ze opakowanie 3 kg starczy mi na 15dni. Ile czasu mam brac tego gainera i ile przerwy sobie zrobic pozniej?
Napisano Ponad rok temu
i nie bierz tak jak tam pisze bo pisza za duzo moze cie tluszczem zalac
w dni nie treningowe wystarczy tak 2-4 (50-100g)miarki dzinnie np miedzy poslikami po 1-2 miarki a w treningowe dodaj 2(50g) miarki po treningu
mozesz brac w nietreningowe 3 miarki(75g) a w treningowe 5 (125g) a jak zobaczysz ze ci w tlusz idzie to zmniejszysz o 1 miarke dziennie i wtedy 2 i 4
ja biore np 1 w nietreningopwe i 3 w treningowe bo jak wiecej bym bral to w tluszcyk by mi za bardzo poslo
jak cwiczysz to bierz jak robisz jakas przerwe mozesz odstawic
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zawsze po przerwie lub przy starcie z silownia potrzebna jest ogolnorozwojowka
a pozatym przy ogolnorozwojowym treningu przyzwyczajasz miesnie do wysilku i przez to moga lepiej sie rozwijac pozniej przy okreslonym planie z podzialem na grupy
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY