mono+horse power+białko+witaminy
Napisano Ponad rok temu
Guest_STORM_*
Napisano Ponad rok temu
Beta-Alanina ma skłonność do zwiększania parestezji (uczucie kłucia, mrowienia, drętwienia, cierpnięcia, palenia skóry). Po kilku dniach ciągłego stosowania uczucie te znika, jest ono cechą charakterystyczną Beta-Alaniny.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
EX co radzisz po cyklu kwota 200zł do przeznaczenia bo musze jeszcze jakiś sprzęcik do siłki kupić to juz bym mniej więcej wiedział co mam kupić
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to jak ty kupywałeś ze po 2 tygodniach Ci sie odzywki koncza?kończe 2 tydzień cyklu mono jade dzisiaj dokupić bo się skończyło witaminki może też dokupie niestety gainera juz nie z braków funduszy ale diete trzymie i to się liczy siła pomału zaczyna wzrastać wczoraj na treningu lajotowo zrobiłem trening barków co na początku cyklu było ciężką sztuką ogólnie jestem narazię zadowolony. Na mase jeszcze trzeba troche poczekać ale mysle ze bedzie dobrze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
PVL Mutant Mass + Syntrax Matrix 5.0 + Olimp Vita-min multiple SPORT
EXPERTO - Ponad rok temu
-
Mammoth 2500