Meta a choroba?Prosze o pomoc!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
siema , mi sie wydaje ze mozesz brac , cukrzyca nci do tego nie ma , ale nei jestem w 100% pewien , jak i nikt chyab na forum ] musisz sie apytac specjalisty ale tak ja kwczesniej moiwlem wydaje m isie ze nic ci sie nei stanie pozdroWitam.Chialbym sie dowiedziec czy osoba chora na cukrzyce typu 1 moze brac mete(100 tab) jesli nie to jakie moga byc skutki uboczne jesj stosowanie w tym przzypadku. Z gory dzieki za odpowiedzi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale tak jak mowie nei jestem pweny na 100 ale ja bym brałAha,chcialem wziasc razem z gainerem z hiteca(whey mass gain) zeby nabrac troche masy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zdecydowanie polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kazdy ci to powie !! bulgarska to gównno ;d duzo jest wyjebek a jak trafisz na dobra to bedziesz mial zle samopoczucie a nawet mozesz zwracac to co zjadles ;/ (ja tak mialem) powiedzialme nigdy w zyciu mety bulgarskiej;dJeszcze zastanowie sie (poczytam) czy brac zebym nie wynikly jakies powazniejsze kaplikacje Wedlug ciebie jaka jest lepsza meta bulgarska czy polska?ktora powoduje mniejsze skutki uboczne
Napisano Ponad rok temu
I nie sugeruj się takimi tekstami
ale tak jak mowie nei jestem pweny na 100 ale ja bym brał
On mówi o sobie a to jest Twoje zdrowie i ciało decyzje podejmij sam i poczytaj.
Pyzatym jeszcze nie dawno na forum żeby uzyskać jakąś informacje o sterydach trzeba było podać starz. Wiec może powiedz ile
Ćwiczysz (regularnie)
Twoje wymiary fizyczne
Ile na przykład wyciskasz
Czemu chcesz wziaść? i akurat metkę to kiepskie na pierwszy cykl z mojej wiedzy.
A co do Cukrzycy - u mnie niektórzy nawet po jednym cyklu maja niewielki wzrost ciśnienia.
Nie jest to jakieś mordercze, ale oni zaczynali w pełni zdrowi. A bierzesz jakieś leki na Cukrzyce? Jak tak to jakie?
Napisano Ponad rok temu
no dobrze mowisz, ja tak mowie o sobie i to jest moje zdanie !! Ja bym wzia l ityle ale twoje zdanei czy tywezmeisz czy nie ! jak ktos sie uprze to jzu mu nie mozna tego wybic z glowy i lepiej dobrze doradzic niz zeby jakies glupstwo zrobil ;dChUdY86, nikt Ci nie zagwarantuje, że będzie dobrze zawsze jest ryzyko.
I nie sugeruj się takimi tekstamiale tak jak mowie nei jestem pweny na 100 ale ja bym brał
On mówi o sobie a to jest Twoje zdrowie i ciało decyzje podejmij sam i poczytaj.
Pyzatym jeszcze nie dawno na forum żeby uzyskać jakąś informacje o sterydach trzeba było podać starz. Wiec może powiedz ile
Ćwiczysz (regularnie)
Twoje wymiary fizyczne
Ile na przykład wyciskasz
Czemu chcesz wziaść? i akurat metkę to kiepskie na pierwszy cykl z mojej wiedzy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wiesz koksy w kazdego innaczej wchodza ! wszystko zalezy do dobrych treningow , odzywiania i oczywiscie genetyki ;d z tegoco wiem to tesc prolo jest dobry i ladnei wchodzi ! jeszcze jak to twoj peirwszy cykl to powinnien byc ok !! a ty nei chcesz ogolneo zastrzykow??Kumpel wlasnie tez bral tescia i mowil ze zaluje,dlatego nie jestem do zaszczykow przekonanny
Napisano Ponad rok temu
jeszcze nie dawno na forum żeby uzyskać jakąś informacje o sterydach trzeba było podać starz.
nadal trzeba!!
daj sobie spokój ze sterami!! musisz jeszcze troche poczytać!! A pozatym jesteś chory więc sobie już na bank odpuść!! Jka byś nie wiedział sterydy też psują organizm a po co Ci dalsze powikłania i inne choroby!! np. od metki możesz dostać zółtaczke!! Weź sobie zarzuć jakieś suple!! kreatyne mass xxl i będzie spoko!! jestempewien ze po ich działaniu wyskoczysz z butów może nie tak jak na kosach ale przynajmniej zdrowo!! będziesz zadowolony!!jest to moja 1 przygoda ze sterydami)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
eee to dobrze ;d mowie ci nei popelnij tych bledow co ja ;d nie bierz koksow to scierwo jest ;d zapodaj mass xxl z kreta i tyleszakaleq nie uparlem sie tylko chce sie najpier dowiedziec jak najwiecej o tym a potem sie zobaczy
Napisano Ponad rok temu
nie uparlem sie
i dobrze!! mi np bardziej zależy na zdrowiu niż na wyglądzie!! a wybór należy do Ciebie!! dlaczego chcesz przytyć w krótkim czasie?? masz jakieś problemy czy co??
Napisano Ponad rok temu