Deca i Prolka
Guest_heros11_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wyjdz!!! jak ty chciales brac w jednej strzykawce prolke z deca razem i to wstrzyknac to powodedznia życzeSiemka, wakacje się kończą, spadki jak zwykle wielkie. Od września powrót na siłke i tym razem chciałbym połączyć Dece z prolką, doradzcie mi jak to brać i ile. Mam za sobą 2 cykle samej Deci. 1 cylk był bardzo efektywny, drugi po 2 miesiącach słabszy. Myśle że z Prolką bedzie jeszcze bardziej efektywniejszy niż 1 cykl. Napiszcie mi czy Prolke wstrzykiwać razem z Deca w jednej strzykawce? Jeśli nie to czy w ten sam dzień? Czy dopiero jak skończe Dece? Nigdy nie brałem mieszanek, stąd takie głupie pytania, musicie mi to wybaczyć. Pozdro
Guest_heros11_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ty ziomus spokojnie , co ty na cyklu jestes ze sie tak denerwujesz??:D:D:D to bierz to tak 2 strzaly deki , i 1 strzał tescia na tydzien i bedzie looz hehe ;d pozdrawiamPo to właśne się pytam jak to brać!!!!! Cymbale-jak taki mądry jesteś to chociaż odpowiedz normalnie a nie ludzi wkurzasz. Nabrałeś się koksów przez 10 lat a teraz cfanakujesz, jestem początkujący i dlatego pytam co i jak, za 10 lat też bedzie mi sie wydawać to śmieszne co tu pisałem. Nie piszczie takich p******ół, oczekuje konkretnej odpowiedzi.
Napisano Ponad rok temu
a to niby dlaczego nei mozna w jednym strzale wziac tescia i deki?? sa jakies przeciwwskazania??
spokojnie mozesz to w jednym strzale wziac, nie ma to wplywu na nic
szakaleq od kiedy cykl sie rozpisuje na strzały??
slyszales kiedys o mg?? albo ml??
a jesli chodzi o cykl to
1-8 deka 300mg co 7 dni
1-9 prolo 200mg co 5 dni
Guest_heros11_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
btw szakaleq, jeśli masz udzielać błędnych porad to lepiej czytaj i sie nie wypowiadaj.
do autora:
zrób tak jak wojtek Ci napisał ewentualnie zwiększ dawke deki co 400mg/tyg
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a reszte wyjasnil zloty dlaczego nei rozpisuje sie na strzaly
Napisano Ponad rok temu
t owez sobie mistrzu 3ml omy w jednym dniu ehehhe zycze powodzeniaa w czym to przeszkadza wziac 3ml?? mistrzu??
a reszte wyjasnil zloty dlaczego nei rozpisuje sie na strzaly
Napisano Ponad rok temu
widzisz gdzies tu rozmowe o omce?? w całym topicu nei ma slowa o omce a ty wyskakujesz jak filip z konopi.
gdzie ty rower parkujesz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wydaję Ci się....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i dla ciebie np strzal propa 5% a 10% nie ma roznicy ?? jesli tak to gratulacje, zapomniales o takim czyms jak sterzenie?? powiedz jak ty podzielisz np 5ml amp z deca ? jak beda wygladac te twoje "strzaly"
Napisano Ponad rok temu
i dla ciebie np strzal propa 5% a 10% nie ma roznicy ?? jesli tak to gratulacje, zapomniales o takim czyms jak sterzenie?? powiedz jak ty podzielisz np 5ml amp z deca ? jak beda wygladac te twoje "strzaly"
UPDATE:
MOGL BY KTOS USUNAC MOJA DRUGA WYPOWIEDZ BO FORUM ZAWISLO NA CHWILE I WYSLALO 2x
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu