Deca i Prolka
Napisano Ponad rok temu
i ryj to ma swinia i nie leszczuj sobie bo nie masz pojecia nawet kim jestem a jak narazie nic nie pokazales swoimi wypowiedziami, wiec wyluzuj troszke bo w ten sposob nie zwojujesz forum
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie obrazaj sie tylko posluchaj dobrych rad
Napisano Ponad rok temu
niew obrazam sie tylko mnei to wkurza jak ktos mow izebym nci nie pisał , neich on nic nei pisze a nie ja !!szakaleq ale to monter ma duzo racji.
nie obrazaj sie tylko posluchaj dobrych rad
Napisano Ponad rok temu
niew obrazam sie tylko mnei to wkurza jak ktos mow izebym nci nie pisał
jak chcesz to pisz ale przeczytaj wypowiedzi innych i zastanów się czasem!! Nieraz każdemu zdarzają sie pomysłki!! a Ty jesteś podobny do mnie bo ja jak wjechałem na to forum to miałem prawie identyczną wiedze jak Ty!! a wiesz jaką masz wiedze "podwurkową" koledzy Ci tak naopowiadali i myślisz ze tak jak oni to powiedzieli to tak jest!! Też to przechodziłem i mnie też jechali!!
P.S. może się myle!! Jeśli tak to mnie popraw!! pozdro!! (ale moje zdanie jesttakie na ten temat!!
Napisano Ponad rok temu
wiesz co wydaje m isie ze strzeliles w same sedno sprawy !! bo duzo mi mowili koledzy ktorzy sie niby na tym znaja i chandluja tym !! i mi sie wydaje ze duzo wiem a i moze nei wiem nic ]] dobrze powiedziales pozdraiwam ;d a tak w ogole to sorry jak ciezko jest mnei odczytac ale mam klawke zrypana i sie ciezko na niej piszeniew obrazam sie tylko mnei to wkurza jak ktos mow izebym nci nie pisał
jak chcesz to pisz ale przeczytaj wypowiedzi innych i zastanów się czasem!! Nieraz każdemu zdarzają sie pomysłki!! a Ty jesteś podobny do mnie bo ja jak wjechałem na to forum to miałem prawie identyczną wiedze jak Ty!! a wiesz jaką masz wiedze "podwurkową" koledzy Ci tak naopowiadali i myślisz ze tak jak oni to powiedzieli to tak jest!! Też to przechodziłem i mnie też jechali!!
P.S. może się myle!! Jeśli tak to mnie popraw!! pozdro!! (ale moje zdanie jesttakie na ten temat!!
Napisano Ponad rok temu
wiesz co wydaje m isie ze strzeliles w same sedno sprawy !! bo duzo mi mowili koledzy ktorzy sie niby na tym znaja i chandluja tym !! i mi sie wydaje ze duzo wiem a i moze nei wiem nic ]] dobrze powiedziales pozdraiwam ;d a tak w ogole to sorry jak ciezko jest mnei odczytac ale mam klawke zrypana i sie ciezko na niej pisze
więc looz i jest wszystko jasne
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na cyklu jestem i moze dlatego taki nerwowy pozdrawiamJa bym był za podaniem panu szakaleq, jakiegoś uspokajacza na tydzień i może by to załatwiło sprawę ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
daj spokoj ja mam nawet tak ze jak ktos sie na mnei patrzy to bym mu z checia wy**** ! ale sie jakos powstrzymuje jak jestem na cykul to mam taka agresje ze to masakra!ja tez i mnie wszystko k**** co sie dzieje wkolo mnie ale panuje nad soba
Napisano Ponad rok temu
to jeszcze dobrze!! bo ja jak np sobie dam troche w palnik to ciężka sprawa!!ale panuje nad soba