Sustanon czy Omadren ???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a tak poza tym nie za mlody jestes ??
Napisano Ponad rok temu
w praktyce kupilbym suste. omke łatwo trafic wyjebke
Napisano Ponad rok temu
hmmm raczej nei bardzo ! wlasnie omek sie slabo podrabia bo jest tania i nei oplacalne jest jej podrabieanie ! pozdroteoretycznie to powinny działac tak samo.
w praktyce kupilbym suste. omke łatwo trafic wyjebke
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
proste , ale jednak sustanon ma lepsza opinie...a tak w ogole do tematu to omka to jest to samo co sustanon tylko to 2 droższe czyli po co przeplacac za sustanon jak moze kupic tansza omke??
Napisano Ponad rok temu
chyba nie jesteś na czasie, jest na tyle droga, że się opłaca podrabiać a teraz baardzo łatwo o wyjebke omywlasnie omek sie slabo podrabia bo jest tania i nei oplacalne jest jej podrabieanie
Napisano Ponad rok temu
hmm jak dla ciebie za 70 zloty za 10 shotow omy to drogi interes to ja nie wiem jak by z deca bylo ;p u mnie w miescie w sumie bardzo ciezko o podrobke omy , i jeszcze zaden kumpel mi nie powiedzial ze dostał wyjebki omy , decki , winstrolu to tak ale nei omki !chyba nie jesteś na czasie, jest na tyle droga, że się opłaca podrabiać a teraz baardzo łatwo o wyjebke omywlasnie omek sie slabo podrabia bo jest tania i nei oplacalne jest jej podrabieanie
Napisano Ponad rok temu
Ale czy jak bym znalzl orginal sunston to czy by mi dal wiecej niz orginalna omka i czy bym mial mniej skutkow ubocznych ???
Napisano Ponad rok temu
stary to i to to samo tylko ze susta drozsza ale po cyklu mniej spada i mniej cie napelnia woda niz oma i tylk otym sie rozni ! pozdrawiamCzyli z tego co sie dowiedzialem te kosy roznia sie tylko cena i to znaczna
Ale czy jak bym znalzl orginal sunston to czy by mi dal wiecej niz orginalna omka i czy bym mial mniej skutkow ubocznych ???
Napisano Ponad rok temu
tak, tylko zauważ, że jak ktoś robi podróbki to nie robi 10 ampułek tylko dużo więcej, analogicznie przy 10000 ampułek zarabia 70 000zł (minus niewielkie koszty produkcji)a to już są duże pieniądze.hmm jak dla ciebie za 70 zloty za 10 shotow omy to drogi interes to ja nie wiem
Napisano Ponad rok temu
wiesz co moze i masz racje ale u mnei w miescie jeszcze sie chyba nei znalazla podrobka omy. I serio z tego co slyszalem to bardzo ciezko zeby dostac , ale to jzu tylko moje zdanietak, tylko zauważ, że jak ktoś robi podróbki to nie robi 10 ampułek tylko dużo więcej, analogicznie przy 10000 ampułek zarabia 70 000zł (minus niewielkie koszty produkcji)a to już są duże pieniądze.hmm jak dla ciebie za 70 zloty za 10 shotow omy to drogi interes to ja nie wiem
Napisano Ponad rok temu
ale omke bardzo czesto podrabiaja.
Napisano Ponad rok temu
wiesz co jak zawsze dostawalem omke to dobrze szla bo dochodzil otroche masy i sily tez ladnie ;d a moze i dlatego nei dostaje podrobionej bo biore z dobrego zrodla!!szakaleq teraz robia takie podrobki omki ze nawet nie odroznisz co wbijasz. w srodku moze byc jakis tam tesc i dlatego działa.
ale omke bardzo czesto podrabiaja.
Napisano Ponad rok temu
wiesz co jak zawsze dostawalem omke to dobrze szla bo dochodzil otroche masy i sily tez ladnie ;d a moze i dlatego nei dostaje podrobionej bo biore z dobrego zrodla!!
to trafiłeś!! ale jak twó dill dostanie wyjebke sam albo sam sobie weźmie to bedzie musiał ją pogonić i mudl sie zebyś nie był tą osoba której to wcisnie !!!
Napisano Ponad rok temu
no w sumie racja jeszcze to mnie wkurza ze kazdy mowi ze omka to syf ehhh da mnei dobry koks i tani bardzo!! jak sie omke beirze z glowa to sa bardzo male spadki po cyklu , ja max mialem moze ze 2kg ]]wiesz co jak zawsze dostawalem omke to dobrze szla bo dochodzil otroche masy i sily tez ladnie ;d a moze i dlatego nei dostaje podrobionej bo biore z dobrego zrodla!!
to trafiłeś!! ale jak twó dill dostanie wyjebke sam albo sam sobie weźmie to bedzie musiał ją pogonić i mudl sie zebyś nie był tą osoba której to wcisnie !!!
Napisano Ponad rok temu
ale jest jak media markt - nie dla idiotow
Napisano Ponad rok temu
dokladnie;d moj kumpel wzial chyba ze 20 omki i ze 200 metki spuchl jak swinia !! ale pozniej m uwszystk ozeszlo bo sie nawet nei odblokowal !! ja mu mowie kup jakeis odblokowaie a on po co wole zmiast tego next kosk kupic ;/ i takiemu nie przetlumaczysz;/bo mka to dobry koks
Napisano Ponad rok temu
bo mka to dobry koks
nie tylko omka to się chyba tyczy wszystkich sterów!!