w huy  250 mb w 1h i 20 min a filmixów cała masa ,pozatym niektóre  po kliknięciu download jest text w stylu  cośtam file time expired.
  w huy  250 mb w 1h i 20 min a filmixów cała masa ,pozatym niektóre  po kliknięciu download jest text w stylu  cośtam file time expired.masz tu linka do całej masy serwerów :
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Napisano Ponad rok temu

w huy  250 mb w 1h i 20 min a filmixów cała masa ,pozatym niektóre  po kliknięciu download jest text w stylu  cośtam file time expired.
  w huy  250 mb w 1h i 20 min a filmixów cała masa ,pozatym niektóre  po kliknięciu download jest text w stylu  cośtam file time expired. ¿uɐǝɯ noʎ op ʇɐɥʍ
¿uɐǝɯ noʎ op ʇɐɥʍ
Napisano Ponad rok temu
 ???
 ???

Napisano Ponad rok temu
![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) qp se zestaw do wardrivingu, shakuj  wifi ,poszukaj MAC-a i IP admina (bo oni mają NO LIMIT na łaczu) i sie podepnij .
 qp se zestaw do wardrivingu, shakuj  wifi ,poszukaj MAC-a i IP admina (bo oni mają NO LIMIT na łaczu) i sie podepnij .  
   ja mam tera 3 mbps zupełnie za free
  ja mam tera 3 mbps zupełnie za free  

to moja 2-ga pasja po siłce
  to moja 2-ga pasja po siłce   

¿uɐǝɯ noʎ op ʇɐɥʍ
¿uɐǝɯ noʎ op ʇɐɥʍ
Napisano Ponad rok temu

![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) 

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

mam tak neta już jakis czas i nic sie nie dzieje ,duży pluz to to ze nie jesteś uwiązany żadnym kablem,poprostu łapiesz wolno latające fale radiowe
  mam tak neta już jakis czas i nic sie nie dzieje ,duży pluz to to ze nie jesteś uwiązany żadnym kablem,poprostu łapiesz wolno latające fale radiowe  

¿uɐǝɯ noʎ op ʇɐɥʍ
¿uɐǝɯ noʎ op ʇɐɥʍ
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 looknij czy sie da [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
 looknij czy sie da [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] 

¿uɐǝɯ noʎ op ʇɐɥʍ
¿uɐǝɯ noʎ op ʇɐɥʍ
Napisano Ponad rok temu
 chodz  kiedys troche siedzialem w hackowaniu     znaczy sie  w trojanach
 chodz  kiedys troche siedzialem w hackowaniu     znaczy sie  w trojanach  :hyhy:  i w hacku gg ale  dawno sie w to nie bawilem
:hyhy:  i w hacku gg ale  dawno sie w to nie bawilem  

Napisano Ponad rok temu
 tzn to jest siec z udostepnianem neta ;]
 tzn to jest siec z udostepnianem neta ;] Napisano Ponad rok temu
 .co do wifi  ja powiem ci tak do grania mozesz używać kablówki bo ping mniejszy.jak grasz np w ENEMY TERRYTORY .Do torrentów i ogolnie downloadu to  wifi . ps ja mam na wifi ping  ET najmniejszy 28.moze grasz w et to napisz jakie pingi masz !!.
 .co do wifi  ja powiem ci tak do grania mozesz używać kablówki bo ping mniejszy.jak grasz np w ENEMY TERRYTORY .Do torrentów i ogolnie downloadu to  wifi . ps ja mam na wifi ping  ET najmniejszy 28.moze grasz w et to napisz jakie pingi masz !!. to  polecam wifi.
 to  polecam wifi.![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) 

¿uɐǝɯ noʎ op ʇɐɥʍ
¿uɐǝɯ noʎ op ʇɐɥʍ
Napisano Ponad rok temu

¿uɐǝɯ noʎ op ʇɐɥʍ
¿uɐǝɯ noʎ op ʇɐɥʍ
Napisano Ponad rok temu
hehe tez nie kapuje tego
chodz kiedys troche siedzialem w hackowaniu znaczy sie w trojanach
:hyhy: i w hacku gg ale dawno sie w to nie bawilem

¿uɐǝɯ noʎ op ʇɐɥʍ
¿uɐǝɯ noʎ op ʇɐɥʍ
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 cos wiecej o tym    zarzadzaniu netem
 cos wiecej o tym    zarzadzaniu netem  bo  sam  bym sobie dodwyzszyl chocby do 1mb
 bo  sam  bym sobie dodwyzszyl chocby do 1mb  hehe
   hehe     

Napisano Ponad rok temu
 to bawiłem sie GGT bo jako nowy trojan  ,zaden firewall go nie blokował ,heh i było tak ze 3 mc ,teraz to już bstary  trojek.,ostatnio bawiłem sie DESTRUKTOREM (dest2.2) ja cie to ciekawi to looknij na bardzo ciekawą stronke [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
 to bawiłem sie GGT bo jako nowy trojan  ,zaden firewall go nie blokował ,heh i było tak ze 3 mc ,teraz to już bstary  trojek.,ostatnio bawiłem sie DESTRUKTOREM (dest2.2) ja cie to ciekawi to looknij na bardzo ciekawą stronke [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

¿uɐǝɯ noʎ op ʇɐɥʍ
¿uɐǝɯ noʎ op ʇɐɥʍ
Napisano Ponad rok temu

![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) 
 Napisano Ponad rok temu
dla wprawnego hakera to pewnie byłoby cudo taki zestawik

ps net bez abonamentu .opłata za instalacje ze sprzetem 300PLn czyli jakoś 150 w kieszeni
  ps net bez abonamentu .opłata za instalacje ze sprzetem 300PLn czyli jakoś 150 w kieszeni  

a trohe clientów było.
  a trohe clientów było.

¿uɐǝɯ noʎ op ʇɐɥʍ
¿uɐǝɯ noʎ op ʇɐɥʍ
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu