8zl drozszy mam teraz net

ale umowe podpisalem na 8 miesiecy...

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 . i tak se mysle zeby sie  wybrać i ich pogodzić hyhyhy ciekawe tylko czy po dobroci czy jakoś inaczej
 . i tak se mysle zeby sie  wybrać i ich pogodzić hyhyhy ciekawe tylko czy po dobroci czy jakoś inaczej  

¿uɐǝɯ noʎ op ʇɐɥʍ
¿uɐǝɯ noʎ op ʇɐɥʍ
Napisano Ponad rok temu
kiedys posłałem ggt kolesiowi ,tzn zarządzałem jego compem

bym musiał się włamać na kompa mojej laski!!
  bym musiał się włamać na kompa mojej laski!!  

Napisano Ponad rok temu
 jak masz dostep do jej compa  to :konfigurujesz trojana i odpalasz na jej compie ,jezeli ma firewalla  to po odpaleniu pojawi sie pytanie czy zezwalasz na połączenie "userinit.exe" klikasz ok i zarzadzasz
 jak masz dostep do jej compa  to :konfigurujesz trojana i odpalasz na jej compie ,jezeli ma firewalla  to po odpaleniu pojawi sie pytanie czy zezwalasz na połączenie "userinit.exe" klikasz ok i zarzadzasz   

aa i albo w oknie gg albo w konsoli dest22.
 aa i albo w oknie gg albo w konsoli dest22. skonfigurowanego posle ci na poczte
  skonfigurowanego posle ci na poczte  

¿uɐǝɯ noʎ op ʇɐɥʍ
¿uɐǝɯ noʎ op ʇɐɥʍ
Napisano Ponad rok temu

¿uɐǝɯ noʎ op ʇɐɥʍ
¿uɐǝɯ noʎ op ʇɐɥʍ
Napisano Ponad rok temu

Cięzko będzie z tym dostępem da sie to jakośobejśc!!!

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
a jak nie mam dostępu do jej kompa!!!

I też bez dostępu do innego kompa, a najlepiej przez gg.
 I też bez dostępu do innego kompa, a najlepiej przez gg.

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

hmmm i co do tego   odczytywania informacji z monitora to troche przesadzone, do tego  dochodzi sprawa ze każdy czy tv czy monitor ma za ekrznem ew w środku kineskopu  sietke lub blache  ja ko ekran izolujący zakłucenia i inne takie tam . wiec zeby  wso grało trza by  znajeżć sie na wprost monitora bo z tyłu czy po bokach jest ekran z blachy wiec  nie tak łatwo cokolwiek wyłapać .druga sprawa to sprzęt   wyłapujący fale video z  jakiegoś zakresu czestotliwości,plus to ze monitor ponoc nic nie emityje dalej jak na 8 razy przekatna monitora....hyhyhyh ale też kiedyś słyszałem ze wojsko USA  ma maszyne do teleportacji
  hmmm i co do tego   odczytywania informacji z monitora to troche przesadzone, do tego  dochodzi sprawa ze każdy czy tv czy monitor ma za ekrznem ew w środku kineskopu  sietke lub blache  ja ko ekran izolujący zakłucenia i inne takie tam . wiec zeby  wso grało trza by  znajeżć sie na wprost monitora bo z tyłu czy po bokach jest ekran z blachy wiec  nie tak łatwo cokolwiek wyłapać .druga sprawa to sprzęt   wyłapujący fale video z  jakiegoś zakresu czestotliwości,plus to ze monitor ponoc nic nie emityje dalej jak na 8 razy przekatna monitora....hyhyhyh ale też kiedyś słyszałem ze wojsko USA  ma maszyne do teleportacji  

¿uɐǝɯ noʎ op ʇɐɥʍ
¿uɐǝɯ noʎ op ʇɐɥʍ
Napisano Ponad rok temu

¿uɐǝɯ noʎ op ʇɐɥʍ
¿uɐǝɯ noʎ op ʇɐɥʍ
Napisano Ponad rok temu

zagadaj z pitem on Ci pomoże napewno!! zna sie na tymskubany!! mi pomógł!!!
  zagadaj z pitem on Ci pomoże napewno!! zna sie na tymskubany!! mi pomógł!!!  

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu