co po ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) 

Napisano Ponad rok temu
na hmb szkoda kasy.
po bcaa tez sily nie uzyskasz.
dokup sobie cellpumpa i bedzie ok
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) wzbogacona tauryną itp. Aktualnie biorę cp i już mogę powiedzieć że od zwykłego monohydratu jest silniejsza i zdaje mi się dłużej działająca(np "pompa" trwa dłużej).pozdross
 wzbogacona tauryną itp. Aktualnie biorę cp i już mogę powiedzieć że od zwykłego monohydratu jest silniejsza i zdaje mi się dłużej działająca(np "pompa" trwa dłużej).pozdross

Napisano Ponad rok temu
 tylko ze jakbys kupowal to duza puche- 665 g (na cykl to 2 ale na podtrzymanie to nie jestem pewien niech sie wypowiedza znawcy
 tylko ze jakbys kupowal to duza puche- 665 g (na cykl to 2 ale na podtrzymanie to nie jestem pewien niech sie wypowiedza znawcy  )
 )

Napisano Ponad rok temu
65zl to nie jest duzo i mozna kupic taniej.
w tym reaktorze to masz tego jablczanu tyle co kot naplakal. wiec jesli se wezmiesz cellpump to zle na tym nie wyjdziesz
chcesz wziac cos taniej a sie o aminokwasy pytasz. przeciez to jest drogie w huuuui
a jak nie masz pieniedzy to sie skup na diecie i treningu.
Napisano Ponad rok temu
 ma tez w sobie inozyne oraz ryboze co szybko dostarcza energie miedzy cwiczeniami
 ma tez w sobie inozyne oraz ryboze co szybko dostarcza energie miedzy cwiczeniami  

Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 najlepszy spalacz a zarazem tani jak najtanszy ?? najlepszy spalacz a zarazem tani jak najtanszy ??- Ponad rok temu 
- 
			 Nitrobolon, nitrobolon, nitrobolon... Nitrobolon, nitrobolon, nitrobolon...- Ponad rok temu 
- 
			 redukcja redukcja- Ponad rok temu 
- 
			 Porównanie Porównanie- Ponad rok temu 
- 
			 Czy ktoś próbował MGF-1 ??? Czy ktoś próbował MGF-1 ???Guest_adamg-85_* - Ponad rok temu 
- 
			 Kre-Alkalyn Kre-AlkalynGuest_djtyran_* - Ponad rok temu 
- 
			 Oxy-Gen Suplementy. Czy dobre? Oxy-Gen Suplementy. Czy dobre?Guest_djtyran_* - Ponad rok temu 
- 
			 rzezba i jednoczesne zwiekszenie obwodow... rzezba i jednoczesne zwiekszenie obwodow...- Ponad rok temu 
- 
			 Pytanie Pytanie- Ponad rok temu 
- 
			 co myślicie o tym co myślicie o tym- Ponad rok temu