Użytkownik Tigre007
Napisano Ponad rok temu
Ja mówie sprzeciw bo mam prawo a ty, że ci robie na złość i że mam sie odczepić wydoroślej
Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.
Napisano Ponad rok temu
Chousu, BODYGUARD, cu wy za głupoty gadacie??To nie był mój pomysł.Poza tym Dawid wcześniej pisał co innego ,a teraz robił mi na złość.|Czepia się mnie nie wiadomo o co...
wcale nie uważam że mam moda ,nie liczyłem że ktoś założy taki temat...a jeżeli nie dostane moda to nic się nie stanie, na pewno nie będę rozczarowany i nie bede sie nikomu podlizywał , bo nie to jest brane pod uwagę...
a tak w ogóle to jestem pokorny ,ale nie dam sobie włazić na głowe!!
Przecież dobrze wiemy czyja to była inicjatywa. I ja nie zgłaszam sprzeciwu, bo wiedze masz i chęć do pomagania. Ale teraz to przechodzisz samego siebie tymi wypowiedziami. I sam sobie zaprzeczasz. Bo z wypowiedzi wynika, że jesteś pewny otrzymania moda, że on Ci się należy i musisz go dostać. A negatywne odpowiedzi odrazu odbierasz jakby ktoś popełnił przestępstwo. Po to są takie tematy by każdy mógł wyraźić swoja opinie. Dawid się nie zgadza i chwała mu za to, ma poprostu inne niż my zdanie. I powinieneś to przyjąć z honorem, a nie się rzucać na wsyzstkie strony, bo ktoś Cię nie poparł.
Napisano Ponad rok temu
zresztą nieważne.Nie zrozumiemy się.
Szanuję waszezdanie i jest ono dla mnie wazne.
pozdro
Napisano Ponad rok temu
aha i chciał bym, dodac ze dla joksa i tigre007 wielki respect !!!!! za to co zrobili dla mnie bez was chłopaki mało bym wiedział i mój cykl który wale teraz był by hujowy a tak to jest zajebisty ) najwiecej pomogliście mi poszezyliście wiedze o bardzo duzo i nie pisze tego by cie podlizac czy cos tylko pisze co mysle i jak jest i napewno nie ja tylko tak mysle ze ci chłopaki najwiecej pomagaja a jesli myślicie ze nie nadaja sie na moda to juz was problem poprostu żal mi was mozecie mi zajebac bana jebie mnie to bo jak mam siedziec na takim forum gdize pozadnych ludzi sie nie docenia to to nie forum !!!!
mówiąc konkretnie nie widze tego forum bez tigre i joksa jesli sie wkurwia i odejda to bedize tu taka stypa ze nikt nie bedzie tu zagladac a na ich miejscu juz dawno bym to zrobił huj ze ten mod nic nie daje ale nowi ludzie jak tu wchodza to widza ze pozadne forum jak mody pomagaja itp. a tu co jeden mod pomaga od czasu do czasu i koniec przesada narazie WIELKI RESPECT ZA POMOC I ZA TO ZE MACIE TAKA WYTRFAŁOŚĆ (JOKS TIGRE007 )
Napisano Ponad rok temu
a czy ktoś tu mówi o wyrzucaniu ich???nie widze tego forum bez tigre i joksa
moderatorzy to nie roboty które siedzą na forum 24 h
i na każde pytanie odpowiadają w ciagu kilku minut od pojawienia sie go...!
do naszych obowiązków należy też
dbanie o to by na forum nie było spamu, wulgaryzmów itp
a mierząc waszą miarą to Anar musiałby z forum już nie wychodzić
bo jest adminem i wymaga sie od niego najwięcej...
tak samo moderatorzy.
i właśnie dlatego tacy userzy jak tigre czy joks, chousu, stefan i tak dalej
są bardzo pomocni dzięki nim wszystko sie kręci na forum
nawet gdy nie ma części moderatorów ze względów pracy nauki itp a nie lenistwa
i zostaną za to nagrodzeni w ten czy inny sposób.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tygrys jest akurat osobą która i posiada wiedze niezbędną aby pomagać oraz dość często tutaj przesiaduje co jest dodatkowym plusem i przy okazji rozwiązuje problem o którym pisałem wyżej.
Może skończmy marudzić, pogadajmy z anarem, Moderatorzy miedzy sobą, ewentualnie można jakąś ankietke dla wszystkich użytkowników w celach pomocniczych walnąć i finał.
Napisano Ponad rok temu
Bo nie widać tego,
że ktoś przeniósł post.
że ktoś usuwa posty w temacie
ze ktoś usuwa tematy
nawet dawanie ostrzeżeń zajmuje czas
A czasami jest tego tak duzo, że odechciewa się wszystkiego.
A jednak ktoś to robi, ktoś trzyma pożądek- ciekawe kto nie?
No właśnie, że to jest najmniej ważne, że mam moda.a myśle ze dawid ma moda i dlatego tak mówi jak by go nie miał to by popierał to co piszemy
Nie popre czegoś z czym się nie zgadzam i nie pójde w tłum za resztą jak niektórzy to robią
Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.
Napisano Ponad rok temu
jak by dac tam joksa i tigre napewno było by łatwiej kazdy by robił po truchu i bylo by oki a tak widzisz ze narzekasz bo tak to odbieram ze trzeba zrobic to to i to Pozdro nie mam nic wiecej do powiedzenia
Napisano Ponad rok temu
Zgadzam się w tym momencie z chłopakami dawid1920, Chousu, BODYGUARD. Po chuj komu ten zielony nick?? ludzie....
Niech dostanie jakieś prezenty od ludzi którym pomógł i po sprawie..
A modzi może faktycznie czasem powinni więcej zaglądać na forum..
Napisano Ponad rok temu
Ja osobiście wybrałbym Joks -a gdybym miał zadecydować kto na forum ma być znawcą czy tam modem.
Dlatego że on pomaga w sposób przyjemny i bardzo jasny.
Tygrysek czasem jakby od niechcenia, aczkolwiek jest wporządku.
takie moje zdanie tylko, jak sie myle to trudno.
Napisano Ponad rok temu
Sorry, ale to forum zaczyna mi przypominać coraz bardziej inne, w których rządzą układy i "kolesie". Zupełnie jak w polityce. Więcej sie nie zamierzam w tym temacie wypowiadać bo i po co. Rozwiązanie które podałem w poprzednim poście jest dla mnie jedynym logicznym wyjściem.
Od polityki chce sie trzymać jak najdalej bo szkoda nerwów. Strzałka
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
W takim wypadku moze chociaz wprowadzimy na forum opcje przyznawania punktow za pomoc w temacie?...
moim zdaniem to niepotrzebne... bo będzie lizanie dupy..
Lubisz pomagać - pomagasz i kropka. Skończmy już z tym
Napisano Ponad rok temu
Co do Tigre to zasłużył chłopak na szacunek. Jeżeli ma być znawcą czy moderatorem to nie mam sprzeciwu. Chociaż uważam to za zbędne. Ja nie znam się na sprwie moderatorów na tym forum wiec nic więcej nie powiem. Wszystko zależy od Anara, nasze smutki tu nie pomogą.
Napisano Ponad rok temu
Do kolegi, który twierdzi że moderatorzy nic nie robią i bez Tigra i Joks'a forum upadnie... Nie upadło przez bodajże 2 lata (zanim Ci dwaj sie pojawili) to i teraz nie upadnie. A forum działa jak działa... nie kazdy siedzi w domu i odpoczywa... mamy swoje życie prywatne, prace, szkołe, czy co tam jeszcze.
Napisano Ponad rok temu
i wiem ze anar olal sprawe
prosze dojsc do jakis konkretnych wnioskow z tego co czytalem to nawet sie nie dowiedzialem gdzie konkretnie chce ten tygrys "modowac" - czy moze poprostu chce miec moda byle gdzie..Wszystko zależy od Anara
jezeli chcecie znac moje prywatne zdanie - to nie widze tigre jako moda - za duuuuzo emocji nim rzadzi :>
wyroznienie jako znawca czemu nie
pozdro
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
jestem caly czas dostepnyanar, a wiec puki jestes dostepny daj mu znawce
pozdro