mam małe pytanko i prosbe chciałbym abyscie mi poradzili jaka kupic ławeczke do cwiczen moje koszta to do 400 zeta  co sadzicie o czyms takim ?? [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
 mam małe pytanko i prosbe chciałbym abyscie mi poradzili jaka kupic ławeczke do cwiczen moje koszta to do 400 zeta  co sadzicie o czyms takim ?? [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] czy nie za mały rozstaw stojaków ?? help me

dzieki i czekam na jakies podpowiedzi  (mam 120 cm [klata+rece]
  dzieki i czekam na jakies podpowiedzi  (mam 120 cm [klata+rece]

a po ławeczke wybieram się w niedziele na giełde samochodową znajomy mówił że widział i ponoć tanio sama ławka regulowana z kontem i stojakami ok 100zl bo te z allegro niby z modlitewnikiem rozpietkami i na nogi ale większość to lipa rozpadają się szybko +do tego hantelki 2razy po 20 kg +obciążenie na sztngę odlewane od znajomego, wyciąg własnej roboty, drążek i ćwicze w piwniczku ;]
 a po ławeczke wybieram się w niedziele na giełde samochodową znajomy mówił że widział i ponoć tanio sama ławka regulowana z kontem i stojakami ok 100zl bo te z allegro niby z modlitewnikiem rozpietkami i na nogi ale większość to lipa rozpadają się szybko +do tego hantelki 2razy po 20 kg +obciążenie na sztngę odlewane od znajomego, wyciąg własnej roboty, drążek i ćwicze w piwniczku ;]

Ponad rok temu
 Ponad rok temu
								 FaceBook
 FaceBook