Spuchniecie
Napisano Ponad rok temu
odpowiedzcie czy bedzie widoczne mocno ze spuchlem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja mam podobny cykl tylko troche wiecej
10omki i zjem gdzies 200-300 metki cynk zostawiam na pozniej biore hepatil czosnek sam nie wiem po co ale na wszelki wielki
wzrost 188 waga 85 (narazie) wycisk 100 i bedzie wiecej po zakonczeniu zrobie odblok albo wczesniej jak zacznie sie cos dziac a pozniej znowu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
na pozniej ?? czyli kiedy ?? cynk jest nie tylko na wode ale i na syfy i na co czekasz ?? cynk sie bierze na cyklu facet ja widze ludzie ze nie znacie nawet podstaw:/ 300 mety ?? ładnie masz pogrzane ciekawe ktory to Twoj cykl 3 ?? wadpie znajac zycie pierwszy jak na pierwszy cykl wybnierac ome i mete to krzyż wam na droge idzcie z masa gówno wiecie o koksach !! pzdrcynk zostawiam na pozniej
Napisano Ponad rok temu
Omka jest całkiem mocna, 10 strzałów. DO tego 300 mety (a do 5 kg można na 100 zrobić). Wiec powinno ladnie wejsc ;d Opowiesz nam jak przeżyjesz (a pewnie przeżyjesz) )
Kebab22 tak sobie myśle, że można zrobić 3 cykle w życiu mocniejsze albo przez 2 latka pitolić się po 100 mety z 1-2 miechami przerw, bez odbloka itp
Moj Chory znajomy tak robi no i przyznam ze zły nie jest ;]
Napisano Ponad rok temu
skoro nie bierzesz to nic nie wiesz widac jaka Twoja wiedze jest ograniczona jak mozesz mowic ze na 100 mety mozna zrboci do 5 kilo ? Na kazdego zadziala to inaczej moj kumpel zjadl 100 w 2 tygodnie i zrobil 7 kilo z odzywka ale pozniej mial jeszcze inne koksy ;] wzial mete jako dodatek poza tym na mecie zrobic a utrzymac to jest roznica nie chodzi o to zeby byc sporym na cyklu !! tylko zeby byc sporym po cyklu !! meta sie nie nadaje na pierwszy cykl tak jak i oma !! jak poczytasz to sie dowiesz czemu juz mowilem o tym nie raz miedzy masa a woda jest pewna roznica ZNACZNa bym powiedzial:]można zrobić 3 cykle w życiu mocniejsze albo przez 2 latka pitolić się po 100 mety z 1-2 miechami przerw
tak wchodzi ale na 2 lub 3 cyklu i mylisz sie. Nie znasz sie kompletnie jesli na pierwszy cykl wezme np 20 sustanonu 20 deci 200mg/ml i do tego 300 mety to w sumie by mnie zeskrobywali z silki a inna sprawa jest taka ze jak bym chcial kolejny cykl to bym musial mniej wiecej wziasc 2 nrazy tyle lub mocniejsze srodki co za tym idzie ? zdrowie pieniadze itd. wiec studiuj dalej i pozniej mozemy jeszcze porozmawiac na ten temat pozdroOmka jest całkiem mocna, 10 strzałów. DO tego 300 mety (a do 5 kg można na 100 zrobić). Wiec powinno ladnie wejsc
Napisano Ponad rok temu
miesiac przerwy pomiedzy braniem koksow hepatoxycznych to jest minimalna przerwa poza tym skad wiesz ze sie nie zblokujesz ??????? moze jestes wrozka ?? w koncu przysadka sie zablokuje i i tak bedzie trzeba sie odblokowac poza tym po co sie truc 100 mety co miecha ?? skoro ja wezmiesz jednego 100 deugiego 100 to 3 nic ci nie da nie znasz sie na koksach za bardzoprzez 2 latka pitolić się po 100 mety z 1-2 miechami przerw, bez odbloka itp
zreszta na takim cyklu nic nie zrobisz dobregoa a zdrowie zrujnujesz koksy to nic dobrego w sumie powinno sie je brac po 25 roku zycie kiedy osiagnie sie jakis poziom testosteronu wlasnego w organizmie i nie wzrasta juz raczej:] i jak juz nie mozna miec osiagow bo naturalnie nie jestes wstanie juz urosnac ani byc silniejszym
a jesli bierzemy koks w wieku 18 lat to w sumie juz nie osiagniemy nigdy wlasnego poziomu testosteronu i nie musze mowic co za tym pojdzie wiec stary ksztalc sie bo pozniej moze ty mnie czyms zaskoaczysz pozdrawiam i czekam na Twoje wyniki
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Moja wiedza opiera się na kolegach, których liczność oraz ich jedna, podzielana opinia sugeruje jakieś tam przyrosty. Wiadomo, że jeden 4 kg drugi 8 kg po 100 mety dostanie. Robi to różnicę, ale nie taką, aby negować moją wypowiedź. Bo z Twojej wynikałoby, że jeden umrze po 1 kg, a drugi zdobędzie xxx niewadomo ile (moze nawet 30 ^^) po 100 mety.
P.s. "ten" koleś robi przerwy 3 tygodniowe i jedzie dalej (co całkowicie neguje moją opinie o nim). ale żyje ]] pewnie bez wątroby, bo nie stosuje chyba nawet osłonek i regeneracji. Porównaj teraz tego typa do człowieka, który odblokowuje się 2 razy dłużej, bierze sylimarol. Napewno mądrzejszy.
Napisano Ponad rok temu
Ale nie mozna porownywac ludzi chlopie moze i tak ale sama meta CHuia daje wode i tyle ja jestem na 2 cyklu i wiem juz tez troche a skoro Twoi koledzy jada na mecie to wlasnie na tym wnioskuje że Twoja wiedza tak jak ich jest mala nie mowie ze umrze po 1 kg tylko ze na pierwsze cykle wybiera sie koksy o niskim wspolczynniku skutku ubocznego poziom skutku w mecie jest dosc wyskoki chociazby ze wzgledy na jej hepatoksycznosc to moze od razu na pierwszy cykl brac androlic co ?? po co sie bawic w mety ?? masz mala widze staryP.s. "ten" koleś robi przerwy 3 tygodniowe i jedzie dalej (co całkowicie neguje moją opinie o nim). ale żyje ]] pewnie bez wątroby, bo nie stosuje chyba nawet osłonek i regeneracji. Porównaj teraz tego typa do człowieka, który odblokowuje się 2 razy dłużej, bierze sylimarol. Napewno mądrzejszy.