Ja przechodze nadal bo 1 tabliczka czekolady potrafi co najwyżej zaostrzyć apetyt... jestem w stanie zjeść 5 tabliczek i nie moge a to ból który ściska tak mą dupe że robi sie płaska jak cycki mojej byłej :E
Królestwo SPAMU "Wolna gadka" - Zastępca ShoutBoxa!
Napisano Ponad rok temu
U mnie najgorsze ..koszmarne były pierwsze 4 dni. Zawroty głowy itd . jak juz organizmzaskoczył,ze bida z cukrem i trza przerabiac inne cukry wszystko ustąpiło. Dlatego nauczyłam sie i dalej to robie- piec z zamiennikami cukru. Opłaca sie. Taka np muffinka..jedna i nie masz ciągot:)
Napisano Ponad rok temu
Ja mam ciagoty na kilogramy a ty mi o 1 marnej muffince. jedyna rzecz jaka jest mnie w stanie zapchac w małej ilosci to tradycyjne nalesniki ze słodkim waniliowym twarogiem :E zjem 2 i rzygam ![]()
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
Ja musze zrobic naleśniki..dałes mi pomysła. Mąka koksowa dziś do mnie zjechała i zamiennik czekolady, wiec trzasne jak nic.
Napisano Ponad rok temu
Widze, ze tu dyskusje kulinarne sie prowadzi? To moze i ja cos upieke... Marchewkowe cupkejki... Ide zajrzec do lodowki czy wszystko mam ![]()
Napisano Ponad rok temu
żrec mi sie chce jak to czytam ![]()
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
Cicho!!! chcesz to Ci podam na pw pyszne przepisy- zrobisz sam bez problemu lub popros mame.
Upieczesz takie cuda i zatkasz głód a dostarczysz tego...czego chcesz:))
Napisano Ponad rok temu
Mama mi nie gotuje odkąd skońćzyłem 14 lat.... nigdy jej nie poprosze bo ma swoje lata a ja umiem o siebie zadbać
gotując piorac i sprzatając jestem samowystarczalny i nie potrzebuje damskiej reki do tego. Sam nasrałem to sam sprzatam ![]()
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
A skąd ja niby miałam wiedziec o takich rzeczach?!
![]()
Napisano Ponad rok temu
To teraz już wiesz
Lubie sam dbac o własną dupencje ehehehe :E a mama niech zadba o własną to jej na zdrowie wyjdzie bo szwankuje z każdejs trony ![]()
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
Elo ![]()
dodatek do diety ![]()

Nie zadzieraj ze mną, jestem bardziej walnięty niż 100% ludzi!
Nie zawsze sugeruj się moją wypowiedzią/zdaniem, sporo zasad i teorii mam w dupie.
Dziennik treningowy: Dziennik treningowy TC
StuProcentowy Mięsień, Tylko bajceps się liczy, Stejki !! Tylko stejki a nie jakieś kanapeczki,
I nie ma opierdalania się SIŁA !, Znasz lepszego ?- Ja nie znam. HERBATA W GRANULKACH CIE ROZJEBIE !
Napisano Ponad rok temu
One Fucking
dobra nazwa
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
O fuuu!!! jakie paskudztwo..bleeee
Napisano Ponad rok temu
co kto lubi ![]()
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
Wieczór dobry ..jest tu kto?
Napisano Ponad rok temu
Witaj, EX JEST ![]()
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
łotefak? :E
Mateusz Pawlak ![]()