Ja przechodze nadal bo 1 tabliczka czekolady potrafi co najwyżej zaostrzyć apetyt... jestem w stanie zjeść 5 tabliczek i nie moge a to ból który ściska tak mą dupe że robi sie płaska jak cycki mojej byłej :E
Królestwo SPAMU "Wolna gadka" - Zastępca ShoutBoxa!
Napisano Ponad rok temu
U mnie najgorsze ..koszmarne były pierwsze 4 dni. Zawroty głowy itd . jak juz organizmzaskoczył,ze bida z cukrem i trza przerabiac inne cukry wszystko ustąpiło. Dlatego nauczyłam sie i dalej to robie- piec z zamiennikami cukru. Opłaca sie. Taka np muffinka..jedna i nie masz ciągot:)
Napisano Ponad rok temu
Ja mam ciagoty na kilogramy a ty mi o 1 marnej muffince. jedyna rzecz jaka jest mnie w stanie zapchac w małej ilosci to tradycyjne nalesniki ze słodkim waniliowym twarogiem :E zjem 2 i rzygam
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Ja musze zrobic naleśniki..dałes mi pomysła. Mąka koksowa dziś do mnie zjechała i zamiennik czekolady, wiec trzasne jak nic.
Napisano Ponad rok temu
Widze, ze tu dyskusje kulinarne sie prowadzi? To moze i ja cos upieke... Marchewkowe cupkejki... Ide zajrzec do lodowki czy wszystko mam
Napisano Ponad rok temu
żrec mi sie chce jak to czytam
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Cicho!!! chcesz to Ci podam na pw pyszne przepisy- zrobisz sam bez problemu lub popros mame.
Upieczesz takie cuda i zatkasz głód a dostarczysz tego...czego chcesz:))
Napisano Ponad rok temu
Mama mi nie gotuje odkąd skońćzyłem 14 lat.... nigdy jej nie poprosze bo ma swoje lata a ja umiem o siebie zadbać gotując piorac i sprzatając jestem samowystarczalny i nie potrzebuje damskiej reki do tego. Sam nasrałem to sam sprzatam
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
A skąd ja niby miałam wiedziec o takich rzeczach?!
Napisano Ponad rok temu
To teraz już wiesz
Lubie sam dbac o własną dupencje ehehehe :E a mama niech zadba o własną to jej na zdrowie wyjdzie bo szwankuje z każdejs trony
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Elo
dodatek do diety
Nie zadzieraj ze mną, jestem bardziej walnięty niż 100% ludzi!
Nie zawsze sugeruj się moją wypowiedzią/zdaniem, sporo zasad i teorii mam w dupie.
Dziennik treningowy: Dziennik treningowy TC
StuProcentowy Mięsień, Tylko bajceps się liczy, Stejki !! Tylko stejki a nie jakieś kanapeczki,
I nie ma opierdalania się SIŁA !, Znasz lepszego ?- Ja nie znam. HERBATA W GRANULKACH CIE ROZJEBIE !
Napisano Ponad rok temu
One Fucking dobra nazwa
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
O fuuu!!! jakie paskudztwo..bleeee
Napisano Ponad rok temu
co kto lubi
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Wieczór dobry ..jest tu kto?
Napisano Ponad rok temu
Witaj, EX JEST
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
łotefak? :E
Mateusz Pawlak