Natka też pomyślałam, żeby to wysłać do szkoły na meila ale nie moge znalezc adresu...
Królestwo SPAMU "Wolna gadka" - Zastępca ShoutBoxa!
Napisano Ponad rok temu
Po ci Ci mail, pewnie nikt go nie przeczyta, lepiej wyślij w formie papierowej, adres szkoły znajdziesz w necie. Zaadresuj imiennie do dyrektora poleconym to będziesz miała pewność, że to dostanie. Jak służbista to się przejmie
Napisano Ponad rok temu
Coś muszę zjeść, ale nie mam na nic ochoty...
Już 3 razy zaglądałam do lodówki i nie widzę tam nic ciekawego...
I co teraz???? Ktoś zna odpowiedź na to nurtujące mnie od jakiejś godziny pytanie?
Napisano Ponad rok temu
a co masz w lodówce?
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Teraz to już za późno.
Poszedł serek wiejski ze szczypiorkiem
Schował się jakoś i go tam nie widziałam, siostra znalazła, chciała pożreć sama, ale go odkupiłam.
Za to jutro muszę ją obudzić, zrobić jej śniadanie, kanapki i zawieźć do szkoły. A więc to najdroższy serek wiejski jaki jadłam
Młoda chciała jeszcze, żebym po nią przyjechała po szkole, ale negocjowałam ostro
Napisano Ponad rok temu
Kurwa Allegro mi nie działa a gość co mi sprzedał ławkę chyba mnie oszukał! Firma niby 98% pozytywów... zamówiłem 4 dni temu a do dziś nie ma nawet meila że towar przygotowują do wysyłki nic.... telefon z numerem nieprawidłowym a na meile nie odpowiadają.... 200zł w pizde poszło
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Allegro ma ostatnio jakieś dziwne bloki, coś nawet na fejsie o tym sami pisali, a 4 dni to nie tragedia, czekaj dalej.
Nie każdy sprzedawca fatyguje się wysłać maila, że przesyłka już poszła, a co niektórzy wysyłają towar ze sporym opóźnieniem.
Później dochodzi jeszcze opóźnienie związane z kurierem, sama ostatnio laptopa dhlem wysłałam ( w środę), miał być na drugi dzień a doszedł w poniedziałek.
Po co zaraz panikować
Napisano Ponad rok temu
Bo zawsze mam meila ze kasa zaksięgowana i wysyłają i w max 3 dni robocze mam towar ( od 4 lat kupuje na alledrogo i zawsze takim schematem )
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Dużo kupuję na allegro i wiem, że nie zawsze tak to wygląda, czasem żadnego maila nie ma nic, a tu nagle paczka już przychodzi.
A jak ktoś ma sporo zamówień i opóźnienia to się nie odzywa dopóki nie nadgoni.
I na maile mało kto odpowiada, wysyłają tylko jakieś wygenerowane automatycznie gówna, typu dziękują za transakcję, paczka zostanie wkrótce wysłana, a jak się człowiek zapyta o jakiś konkret to cisza, bo człowieka tam nie ma a system już nie trybi o co chodzi
Napisano Ponad rok temu
Poczekam pare dni bo i tak Allegro mi jako jedyna strona z 100 na żadnej przeglądarce nie działa
Kurde trening bajcepsa nawet przełozyłem bo nie mam dziś na to głowy - jutro musze go skatować żeby rósł .... bo taki malutki jest
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Lepiej mały biceps niż coś innego...
Napisano Ponad rok temu
Tutaj jak to powiadam ja i Krzycho jest wyraźnie powyżej średniej krajowej = nie ma sensu żeby narzekać choć jakby był jak u murzyna nikt by sie nie pogniewał :E
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Oj tam oj tam. Cześć Andzia
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
no siemka to za godzinę świętujemy ??
Napisano Ponad rok temu
fajnie Ci Ja już miałam w tym roku urodziny
zjadłabym pyszny tort Najlepiej "Czarny Las"
Napisano Ponad rok temu
A ja fale dunaju
Mateusz Pawlak