dokładnie
Królestwo SPAMU "Wolna gadka" - Zastępca ShoutBoxa!
Napisano Ponad rok temu
Aniu a jak tam twoja forma, treningi?
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
cały czas ćwiczę 3x w tygodniu staram się trzymać dietę, choć po świętach jest ciężko
Napisano Ponad rok temu
Będzie dobrze i tak duże postepy zrobiła
Napisano Ponad rok temu
tak sobie pomyślałam, że za pare lat wejde na forum i napisze Wam, że jestem w ciąży
Napisano Ponad rok temu
Ehehehehehe lepiej nie to musi być planowane
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
zjadłem wykąpałem sie wydepilowałem.... a wyruchać nie ma kogo ? było sie nie golić bo i po co
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
trzeba było się umówić z Kasią na Brackiej
Napisano Ponad rok temu
Wolałbym Zosię z Kujawskiej bo ma bardziej jędrne cycki :E
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Gdzie ta wiosna pytam się?
Podobno, że wiosny ma nie być, od razu lato a następnie zima
Użytkownik Kisiel888 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Też tak słyszałam ja też chcę wiosnę
właśnie robię w woreczku kurczaka po węgiersku
Napisano Ponad rok temu
Aniu atakują Cię potwory?
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Pytam się czy atakują Cię potwory?
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
atakują mnie tylko olsztyńscy zboczeńcy
Napisano Ponad rok temu
słuchajcie mam taka sytuacje ze pislalm komus prace maturalna i ta osoba chce zebym jej oddala kase wkurzylam sie i oddam i teraz jak zrobic zeby moja praca byla w całym necie ( juz wstawialam ja na sciage.pl) tak zeby jesli jej uzyje to byla plagiatem ??????????????????????????????????????????
Napisano Ponad rok temu
słuchajcie mam taka sytuacje ze pislalm komus prace maturalna i ta osoba chce zebym jej oddala kase wkurzylam sie i oddam i teraz jak zrobic zeby moja praca byla w całym necie ( juz wstawialam ja na sciage.pl) tak zeby jesli jej uzyje to byla plagiatem ??????????????????????????????????????????
Ładuj na chomika, sporządź w kilku kopiach: praca maturalna, praca maturalna 2013, praca maturalna(temat pracy) itd
Napisano Ponad rok temu
Kurde dużo roboty...
miałam dziś ćwiczyć, ale przesiedziałam na komputerze...
trudno- poćwiczę jutro i w sobotę albo niedzielę mam nadzieję, że nie wpłynie to na trening ( ostatnio ćwiczyłam we wtorek)
Użytkownik ania2449 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wrzucaj do neta gdzie się da. A znasz tą osobę i wiesz gdzie chodzi do szkoły? Jak tak to podeślij dyrekcji z informacją, że jest to Twoja autorska praca, że masz obawy, iż zostanie przez kogoś wykorzystana, więc tak na wszelki wypadek przesłałaś po egzemplarzu do okolicznych szkół Wciśnij kit, że zostawiłaś teczkę z notatkami w sklepie, a jak wróciłaś to notatki były, ale prace ktoś podyebał, bo pewnie splagiatować chce