Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Masa ponad wszystko
Napisano Ponad rok temu
Jak to mówią: "Szkoła to Twój posag"Dokładnie
![]()
Jeszcze muszę tylko trochę w szkole poprawić sytuacje
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Jak to mówią: "Szkoła to Twój posag"
Żeby w życiu mieć łatwiej trzeba się uczyć... ja tego nienawidzę ale jakoś daje rade
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja tam mam pomysły tylko gorzej z realizacją
Ja już wspomniałem to nie lubię się uczyć ale cele mam bardzo ambitne no kurwa przyznam się chciał bym być w przyszłości informatykiem, zajebiście lubię pracę przed kompem
To jest to co lubię robić i to mnie kręci ale jak miał bym być na siłce trenerem to też by było zajebiście
Trzeba robić to co się lubi a tym bardziej kocha
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W Panelu Sobie zmień bo była zmiana czasu a robi się to tak: Panel kontrolny >> Ustawienia forum >> Twoja strefa czasowasiema
Kiedy zostanie poprawiony czas na forum
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ok dziękiW Panelu Sobie zmień bo była zmiana czasu a robi się to tak: Panel kontrolny >> Ustawienia forum >> Twoja strefa czasowa
Napisano Ponad rok temu
U mnie też śnieg pada trzeba lepićpada snig, pada snieg...
![]()
![]()
![]()
U mnie pada snieg a u was???
Napisano Ponad rok temu
Hehe to niedobrzeU mnie nie pada/ł
Napisano Ponad rok temu
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Icykl-tylko bez spamu:) |
Sterydy i Prohormony |
|
![]()
|
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
EXPERTO - Ponad rok temu
UkaniU - Ponad rok temu