o kurwa no tu masz racje wciskaj więcej razy spacje dobra idę na kolacjesiema czytamy śema a nie sjema

Napisano Ponad rok temu
o kurwa no tu masz racje wciskaj więcej razy spacje dobra idę na kolacjesiema czytamy śema a nie sjema
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
może w przyszłości jeszcze sławnym poetą zostaniesz
uważaj na bizony bo biegają jak patafony...
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
hahahaKurwa naszła mnie ochota rymowania już taka pojebana moja bania
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ja nieWyspałem sie
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
RymujemyA ja nie
![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To może potrwać dłużej jak miesiąc i raczej potrwa jeszcze nie ma nawet wersji beta a co mówiąc o Final... Mam nadzieje że IPS zrobi niespodziankę na koniec roku i puści już finala ale to raczej nie realneszkoda SB
ale miesiac poczekamy
Napisano Ponad rok temu
HE HE HENajpierw jemy a potem piszemy
Napisano Ponad rok temu
To może potrwać dłużej jak miesiąc i raczej potrwa jeszcze nie ma nawet wersji beta a co mówiąc o Final... Mam nadzieje że IPS zrobi niespodziankę na koniec roku i puści już finala ale to raczej nie realne
Napisano Ponad rok temu
swoją drogą to dziwny ten powódZa dużo zapytań do bazy danych ShoutBox OFF
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Icykl-tylko bez spamu:) |
Sterydy i Prohormony |
|
![]()
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
EXPERTO - Ponad rok temu
UkaniU - Ponad rok temu