Też byłam wczoraj na balecie, ale u mnie w mieście, więc było tak sobie. Planowałyśmy Poznań, ale śnieżyca się zrobiła za oknem i zrezygnowałyśmy.
A tak w ogóle siema wszystkim ![]()
Napisano Ponad rok temu
Też byłam wczoraj na balecie, ale u mnie w mieście, więc było tak sobie. Planowałyśmy Poznań, ale śnieżyca się zrobiła za oknem i zrezygnowałyśmy.
A tak w ogóle siema wszystkim ![]()
Napisano Ponad rok temu
Siema siema. Ja nie byłem na balecie tylko na posiadówie ze znajomymi
ale wódka sie lała i świnki były więc było ok i podowiadywałem sie że najlepszy kumpel sie ożenił i 7 dni temu przyszła mu na świat córa ![]()
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
Siemanko ![]()
Jak tam u Was? Ja dzisiaj zaczynam swoją przygode na profesjonalnej siłowni. ![]()
Napisano Ponad rok temu
A ja jestem już w Olsztynie... o 5 pobudka, 6 autobus, 9:30 już byłam w Olsztynie...

Napisano Ponad rok temu
przed chwilą zrobiłam sobie pierogi ze szpinakiem i twarogiem- zjadlam 3
dziwny smak tego szpinaku

Napisano Ponad rok temu
Ja zrobiłem sobie trening tricepsa i pleców w pracy. Wróciłem do domu, zjadłem posiłek i czekam do 17 bo wybieram się do sympatii
Trzeba trochę ograniczyć ilość spotkań, żebym się jej nie znudził. Byłem w niedzielę, dziś wtorek więc obiecałem, że przyjadę bo nie może się doczekać.
W piątek wrzucam gaz do auta, trochę szarpie mnie cena beny po kieszeni
Napisano Ponad rok temu
Witam jak tam po świętach ja w końcu doszedłem już do siebie i jestem w pełni zdrów prawie ![]()
Napisano Ponad rok temu
mi jest niedobrze po szpinaku
bleeeeeee
Ja z moim spotykam się codziennie i się sobie jeszcze nie znudziliśmy

Napisano Ponad rok temu
Ocencie sami
jak dla mnie szału nie ma
i za dużo machasz rękami
ale szanuję ludzi, którzy mają aspiracje

Napisano Ponad rok temu
mi jest niedobrze po szpinaku
bleeeeeee
Ja z moim spotykam się codziennie i się sobie jeszcze nie znudziliśmy
Czyli nie słuchać to co mówią w domu ![]()
Użytkownik ania2449 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja zrobiłem sobie trening tricepsa i pleców w pracy. Wróciłem do domu, zjadłem posiłek i czekam do 17 bo wybieram się do sympatii
Trzeba trochę ograniczyć ilość spotkań, żebym się jej nie znudził. Byłem w niedzielę, dziś wtorek więc obiecałem, że przyjadę bo nie może się doczekać.
W piątek wrzucam gaz do auta, trochę szarpie mnie cena beny po kieszeni
Z tą benzyną to już jakiś cyrk, żrą auta jak cholera, nic tylko lać i lać i lać ![]()
Moja rakieta ma coś zje***, że tak powiem i na ssaniu ciągle jedzie, ta dopiero pożera, a ceny są jakie są, nie na pl portfel.
Następny też biorę w gazie, jakiś mały silniczek, do jeżdżenia po mieście, bo te smoki z torbami mnie puszczą.
Napisano Ponad rok temu
my 16 września mamy 8 rocznicę z czego przez 6,5 roku widywaliśmy się codziennie
(odliczyłam studia) ![]()
jak ma przetrwać to przetrwa ![]()
ale z drugiej strony ja mówię jak było u mnie
A kazdy jest inny i nie wiem co bedzie w Waszym przypadku
wiadomo, że jak się potęskni to jest fajnie
ale razem jest jeszcze lepiej ![]()

Napisano Ponad rok temu
Czyli nie słuchać to co mówią w domu
Słuchaj, słuchaj i dozuj. Ania to już weteranka po (z tego co pamiętam) 8 latach w związku, więc oni rządzą się innymi zasadami ![]()
Nie można na początku zachowywać się jak stare dobre małżeństwo, to najfajniejszy czas w związku, takie poznawanie się nawzajem, czekanie za smsem od drugiej osoby, telefonem, spotkaniem. Ciągnij to jak najdłużej, daj jej czasem trochę potęsknić
Takie jest moje zdanie na ten temat ![]()
Napisano Ponad rok temu
Hehe to nie ja, mlody ma 16 lat i zrobil to wszystko z kumplami budżet prawie zerowy
jak dla mnie szału nie ma
i za dużo machasz rękami
ale szanuję ludzi, którzy mają aspiracje
Napisano Ponad rok temu
Natka ma rację, w sumie gdybym teraz zaczynała nowy związek to bym tak zrobiła ![]()

Napisano Ponad rok temu
No to ok drogie Panie
Następne spotkanie będzie w sobotę ale tym razem powiem żeby ona przyjechała do mnie
Napisano Ponad rok temu
Witam jak tam po świętach ja w końcu doszedłem już do siebie i jestem w pełni zdrów prawie
Święta, święta i po świętach. Też już wróciłam do normalnego życia codziennego ![]()
Dzisiaj cały dzień latania, Urząd Miejski, Skarbówka, przedszkole, zaraz z siostrą do szpitala, bo chodzić nie może (wypadek na imprezie... ta młoda to zawsze coś sobie musi zrobić
), a później jadę do Media. W końcu znalazłam czas, żeby się zorientować na rynku i kupić jakaś grę
Zdecydowałam się na x-box'a z kinect'em
Kupię sobie jakiś fitness i będą aeroby w domu
Napisano Ponad rok temu
w sobote
??? ja bym pierdolca dostała czekając na spotkanie
haha

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
Icykl-tylko bez spamu:) |
Sterydy i Prohormony |
|
|