Królestwo SPAMU "Wolna gadka" - Zastępca ShoutBoxa!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co do odchudzania to dietę trzymam tzn poprostu moje nawyki zywieniowe, ktore mi odpowiadaja + ćwiczenia
Napisano Ponad rok temu
Każda moja koleżanka po odchudzaniu przez to przechodziła- jedna nawet ścięła włosy na krótko...
Napisano Ponad rok temu
No dobra to aktualizacja została już przeprowadzona, zrobiłem to rano kiedy jest mały ruch na forum. Widzę że parę rzeczy się pozmieniało
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Bravo Ex, jaki Ty pracowity jesteś
Ania a co do Twoich włosów to faktycznie może być efekt odchudzania. Pamiętam swojego czasu jak moja siostra zapodała sobie ostra dietę odchudzającą, a nawet można było to nazwać pół-głodówką. Strasznie wyniszczyło jej to organizm, włosy leciały garściami a cera zrobiła się szara.
Myślę, ze badania nie zaszkodzą (zawsze dobrze jest je zrobić raz na jakiś czas profilaktycznie, a nawet prywatnie dużo to nie kosztuje), dermatolog tez (jak już masz wizytę to co Ci szkodzi iść) , ale na Twoim miejscu już teraz zaczęłabym wprowadzać tłuszcze do diety (oliwa, orzechy, ziarna jak np. siemię) i zwiększyć spożycie produktów, które odpowiadają za kondycje włosów.
Większość witamin czy składników mineralnych, które dostarczamy w pożywieniu, organizm przyswaja własnie w obecności tłuszczy, które zwiększają ich wchłanialność.
Wiec po pierwsze więcej witamin mikro i makroskładników, po drugie tłuszcze, po trzecie badania, a na końcu dermatolog.
Moze zanim przyjdzie maj już nie będzie potrzeby iść do lekarza. Chociaż braków w witaminach i minerałach nie da się uzupełnić z dnia na dzień Powoli, powoli organizm je uzupełnia ale zanim przyjdą widoczne efekty potrzeba trochę czasu, tak jak potrzeba było czasu, żeby zobaczyć negatywne skutki ich braku, wszystko działa w dwie strony.
Ale próbuj wszystkiego, chyba, ze chcesz zostać łysa!
Aha i stawiałabym na naturalne źródło witamin, bo te z gotowych suplementów wchłaniają się do organizmu o wiele gorzej, niektórzy lekarze twierdza nawet, ze w ogóle nie działają.
A to znalazłam w internecie:
Napisano Ponad rok temu
Ach te Wasze babskie sprawy
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Tu nie ma się co śmiać, bo włosy to poważna sprawa
Dla kobiety włosy to jak dla Was biceps
Napisano Ponad rok temu
Nata ma racje moja zda strasznie o włosy jakies odzywki belisy nie belisy szampony specjalne hehe
Takie gładkie miłe w dotyku są ze masakra lubie za nie ciągnąć jak jedziem od tyłu haha fajnie jak mnie mizia nimi po brzuszku ciarrrryyyyyyy
Napisano Ponad rok temu
Dzięki natka Coś muszę pomyśleć hehe masz rację Włosy są meeeega ważne włosy jak mało co dodają uroku kobiecie
Zacznę jeść rzeczy bogate w tłuszcze i moze kupie jakies tabletki
Miło mi, że się przejęłaś
ja dopiero wstałam hihi ide sie ogarnąć
Akson co do Sido to tez go lubie haha a z Sido to miałam taka historie na Niemcu haha przetłumaczałam sobie piosenki Sida i nigdzie nie mogłam znalesc co oznacza słówka "arschficken" hahaha i zapytalam Pania na lekcji haha a ona na mnie patrzy i mówi: Ania ja Ci nie powiem co to znaczy, bo to bardzo brzydkie słowo haha a kolezanka, ktora sie cale zycie niemca uczy powiedziała mi, że to znaczy pierdolić w dupę myslalam, ze sie zapadnę pod ziemie
Napisano Ponad rok temu
Buhahaha no to ładnie. Ale skąd miałaś wiedzieć, w podręcznikach przekleństw nie ma, a w słownikach jak są to te podstawowe i mało wulgarne.
Jednak nie ma to jak nauczyć się języka w realu, nie dość, ze szybciej to mowę potoczna tez się od razu przyswaja i nie rozmawia z ludźmi jak jakiś sztywniak
Szef się czasem ze mnie śmieje, bo chłopaki na siłowni zawsze naucza mnie jakiegoś fajnego powiedzonka i później jak mu w pracy czasem coś odpowiem to się zaciesza jak dziecko
Dawid a Tobie to wszystko chyba tylko z jednym się kojarzy...
Dziwne, bo przecież swoja dziewuszkę masz to niedoborów raczej nie ma, a to zawsze głodnemu chleb na myśli heheh
Użytkownik Natka edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
oj Nata ty Sprośniku mówe tylko jak jest mężczyzn podniecają kobiece włosy mnie bardzo bardzo hihi
Raczej nie ma ?? narzekać ni narzekam na brak bo jest codziennie było bo moja znów pojechała na 2/3 miechy ale takie przerwy dobrze robią
Ty Nacia też masz długie fajne
Napisano Ponad rok temu
Mój tez lubi moje włosy- w szczególności jak mam rozpuszczone ale powiedzial, ze jak juz wyłysieję to tez mnie bedzie kochałi że kupimy perukę
Napisano Ponad rok temu
Długie to były kiedyś, dopóki mi coś nie odbiło i nie poszłam ściąć. Teraz ciągle czekam aż odrosną. No kiedyś w końcu musza przecież odrosnąć
Oliwka zawsze przychodzi do mnie (po tym jak się zrobiłam na blond - wcześniej byłam brunetka) i mówi :
"Mama a my mamy teraz takie same włosy prawda?"
Bierze pasemko swoich włosów, przykłada do moich i porównuje kolor, bo tez jest blondynka. Wiec jej zawsze odpowiadam, ze tak, teraz mamy takie same.
A później mi mówi:
"No tylko ja to mam trochę dłuższe wiesz... Ale nie martw się, już Ci trochę urosły." zawsze mnie tym rozwesela
Ma takie swoje śmieszne powiedzonka. Jak dzwonimy do domu, do mojej mamy zaraz krzyczy, ze ona z babcia będzie rozmawiała i rozmowa zawsze zaczyna się identycznie:
- Kasia a gdzie Ty jesteś? (dowiedziała się jak ma na imię moja mam i już nie mówi na nią babcia, tylko po imieniu)
- U siebie a domu
- Aha, bo ja jestem tu u Cioci Tiny wiesz?
- Wiem, wiem kochanie.
- I co tam? Wszystko dobrze?? - przy tym już sikam ze śmiechu
Napisano Ponad rok temu
oj Nata ty Sprośniku
A kto powiedział, ze to są sprośne rzeczy
Napisano Ponad rok temu
Dlatego chce córkę w przyszłości nie wiem czemu ale chłopczyka nie che jak ma miec po mnie charakter to lipa będzieee
A dziecynki sa takie slodziutkie Tatuśśśśś pudziemy na plac zabaw ? hehe juz se wyobrażam
Ja już wiem co jest sprośne i ty też dobrze wiesz
Napisano Ponad rok temu
il cazzo i la figa to jest sprośne
A ja tez bardzo chciałam córeczkę, nie wiem czemu, już do brzucha mówiłam jak do dziewczynki
I poskutkowało
Napisano Ponad rok temu
TO TEZ TAK BĘDĘ MÓWIŁ
może Oliwka chce Tatusia fajnego hehehe
Napisano Ponad rok temu
Spróbować nie zaszkodzi hahaha
A mówić do brzucha tak bezosobowo czy w rodzaju nijakim to dziwnie, wiec mówiłam jak do dziewczynki
I Dawid ciekawe co zrobisz jak Twoja Panna kiedyś wejdzie na forum zobaczyć co tu wyczyniasz i przeczyta te Twoje wpisy
Napisano Ponad rok temu
Nie wejdzie nie wejdzie nie kracz z reszta ja tylko pisze nic nie robie hehehe
Dobra bo 1 miłosc leci wczoraj nie oglądałem