jak nie przejdziesz to troche pospamujemy na forum

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik Grammatikk edytował ten post Ponad rok temu
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Uuuuu no to czegoś się najadł, ze Cie tak pędzi
Ja za to tez dziś odwaliłam ładny numer, kumpel mi dal jakieś dziwne tabletki o niewiadomym składzie heheh, powiedział żebym sobie w pracy brała jak mnie nad ranem zamula złapie, to mnie pobudza...
No i własnie wpadłam na genialny pomysł, żeby je wypróbować, wzięłam jedna i czuje, ze mi puls chyba do 160 skoczył...
Źrenice mam jakbym się naćpała czymś...
Lol, nie myślałam, ze to takie mocne...
Do pracy dobre, bo cala sale w 5 min obskoczę ale zaraz muszę się malować, włosy ułożyć do pracy a ja na miejscu nie mogę usiedzieć, jak sobie kreskę linerem zrobię to pewnie na pół twarzy heheheh
Ale tabsy dobre, przed siłownią je będę brała
Napisano Ponad rok temu
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
WY macie przerabane z tymi makijarzami i włosami, myto wstajemy i idziemy a wy sie musicie malowac i stylizowac godzine hehhee
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik Natka edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik ania2449 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dlatego włosi to nie mój typ, bo wszyscy kolczyk w uchu, włosy na żel, wyregulowane brwi u kosmetyczki, koszul hugo bossa z klata na wierzchu
sunglassy, lans, bans i na podryw hehe
Moja siostra gustuje w takich, jeszcze żeby krata na brzuchu była i trochę solarki
Jak dla mnie to nie facet. Bo facet to musi być facet, wystarczy, ze zadbany, dobrze się ubierze, trochę siłowni i już. Bardziej zwracam uwagę na charakter, co do wyglądu to tolerancyjna jestem, bo sama mam mankamenty, ale za to fajna ze mnie kobitkaI to się liczy
Niech żyje skromnośćheheheh
Napisano Ponad rok temu
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Ania: w tym rzecz, ze odbiegać nie mogę a poprzeczka wysoko postawiona, bo ja pracuje w klubie nocnym, coś jak go go, a wiec dziewczyny tutaj wystrojone, wystylizowane do spektakli, ja jestem co prawda tylko kelnerka, no ale tez wyglądać jakoś muszę
Napisano Ponad rok temu
A co widzicie złego w goleniu łoniaków i pach u faceta normalnego? Jak to czysta higiena i wygoda podczas seksu hehehe
Napisano Ponad rok temu
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Icykl-tylko bez spamu:) |
Sterydy i Prohormony |
|
![]()
|
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu