anapolon
Napisano Ponad rok temu
MOj kumpel chce zapodac sobie ten specyfik potocznie zwany antkiem anapolon(oxymetholon)mozecie powiedziec mi jaie sa jego efekty pozytywne i negatywne oczywiscie
wiem ze to chyba najsilniejszy steryd i slyszalem ze daje przyrosty nawet do 10kg masy w ciagu 3 dni
no ale wartoba pewnie po tym to wyglada jak ser szwajcarski(nie wiem nie probowalem )
Napisano Ponad rok temu
co zrobic zeby oslabic skutki uboczne po anapolonie(oprocz tego zeby go nie brac)
Napisano Ponad rok temu
wejdz na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i wpisz anapolon...
napisze ci tylko tyle ze wciagu 3 tyg mozna zrobic 15kg masy.Bardzo toksyczny dla watroby i ciezko utrzymac mase zrobiona na nim...
raczej dla zaawansowanych
Napisano Ponad rok temu
tym bardziej ze on jest dopiero po 3 cyklu
Napisano Ponad rok temu
Weteran z uszkodzonym kregoslupem...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mogę !!skończyć samotnie, choć się będę bardzo starał idąc szczęśliwy wpaść pod koła Jaguara !!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a z tymi rozstepami to sa blizny i lepiej ich unikac wiadono sa na to masci jakies tam pierdoly fakt jest sie z siebie zadowolonym jak sie rosnie ale wtedy tkanka nie nadaza sie budowac i sa te filoletowe kreseczki ...
wiem cos o tym bo mam tego troche na plecach od 14 roku zycia(bo zbyt szybko uroslem) i niedawno pojawily mi sie na klatcetuz przy bicu a to dopiero poczatek hehe
pozdro dla wszystkich trzymajcie sie
i ostro sie tam pompowac na silce !!! hehe
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
oslonki co i jak
- Ponad rok temu
-
oslonki co i jak
- Ponad rok temu
-