jestem nowa i mam już pytanko. Kupiłam Thermo speeda extreme ichciałabym podpytać się o to czy jest skuteczny i bezpieczny. Ważę 75kg przy172cm.Mam 15 kg do zrzucenia po ciąży.Ćwiczę 2 razy w tygodniu po 2 godziny aerobik od 6 m-cy.Kondycja jest ale gorzej ze spalaniem tłuszczu. Co mi radzicie jaką dietkę i czy można przy tym dodatkowo pić kawę? ile dziennie noi ogólnie jak to stosować żeby były efekty? dzięki za info.
  jestem nowa i mam już pytanko. Kupiłam Thermo speeda extreme ichciałabym podpytać się o to czy jest skuteczny i bezpieczny. Ważę 75kg przy172cm.Mam 15 kg do zrzucenia po ciąży.Ćwiczę 2 razy w tygodniu po 2 godziny aerobik od 6 m-cy.Kondycja jest ale gorzej ze spalaniem tłuszczu. Co mi radzicie jaką dietkę i czy można przy tym dodatkowo pić kawę? ile dziennie noi ogólnie jak to stosować żeby były efekty? dzięki za info.

thermospeed
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
2x dziennie po 2 kapsułki – ok. 30min przed śniadaniem i obiadem
Co do diety to sie na tym nie znam na tyle dobrze zeby moc ci doradzic.
Napisano Ponad rok temu

Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.
Napisano Ponad rok temu
 Wejdź do działu fitnes po jakąś dietke.
 Wejdź do działu fitnes po jakąś dietke.

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 Pozdro dla wszystkich. Będe informować o swoich postępach.
  Pozdro dla wszystkich. Będe informować o swoich postępach.  

Napisano Ponad rok temu
Z kawą na początku uważaj. Może być, ze jesteś już do jakieś dawki kofeiny przyzwyczajona więc na początku może ts nie działać, wtedy będziesz musiała zwiększyć dawke. Pociesze cię, ludzie od supli nie umierają

Napisano Ponad rok temu
 Co do fotki to zastanowię się ale może jak zrzucę ten "bagaż" Tak żle nie wyglądam żebyście nie myśleli ,że to 15kg to tragedia. jak ktoś mnie wcześniej nieznał to nie wierzy że mam tyle nadwagi. Właściwie tylko mi to przeszkadza. Jak wcześniej miałam rozmiar 36/38 to niestety teraz 40/42. Podobno kobietka wygląda ponętniej jak jest tu i ówdzie lekko zaokrąglona?
 Co do fotki to zastanowię się ale może jak zrzucę ten "bagaż" Tak żle nie wyglądam żebyście nie myśleli ,że to 15kg to tragedia. jak ktoś mnie wcześniej nieznał to nie wierzy że mam tyle nadwagi. Właściwie tylko mi to przeszkadza. Jak wcześniej miałam rozmiar 36/38 to niestety teraz 40/42. Podobno kobietka wygląda ponętniej jak jest tu i ówdzie lekko zaokrąglona?   mam jeszcze pytanko czy w dni bez treningu tak samo mam brać ts? Mam w domku stepper i rower stacjonarny co byście mi polecili w dni bez aerobiku, głównie chodzi mi o wyszczuplenie dolnych partii. Góra jest ok. Pozdro.
 mam jeszcze pytanko czy w dni bez treningu tak samo mam brać ts? Mam w domku stepper i rower stacjonarny co byście mi polecili w dni bez aerobiku, głównie chodzi mi o wyszczuplenie dolnych partii. Góra jest ok. Pozdro.  

Napisano Ponad rok temu
W moim odczuciu takPodobno kobietka wygląda ponętniej jak jest tu i ówdzie lekko zaokrąglona?

takmam jeszcze pytanko czy w dni bez treningu tak samo mam brać ts?
albo jedno albo drugie.Oba ładnie działają na dolne partie mięśniMam w domku stepper i rower stacjonarny co byście mi polecili w dni bez aerobiku, głównie chodzi mi o wyszczuplenie dolnych partii.

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
no tak,ale Ty przecież w dni wolne od aerobiku jezdzisz na rowerku albo na steperzemiałam wątpliwości bo ktoś polecił mi w dni bez aerobiku 1 przed sniadaniem i 1 przed obiadem a w dni treningowe 2ts 45 min przed aerobikiem.

Fajnie że lubisz zaokąglone kobietki. Oczywiści "tu i ówdzie"
takie są ponoć delikatniejsze
 moja taka jest
 moja taka jest  

Napisano Ponad rok temu
 W domu jest mi ciężko się zmobilizować. Mój mąż też na szcęście woli kobitki z ciałkiem ale za to on niema na co narzekać bo sylwetkę ma lux. mnie najbardziej wkurzają te ciuchy w które nie wchodzę
 W domu jest mi ciężko się zmobilizować. Mój mąż też na szcęście woli kobitki z ciałkiem ale za to on niema na co narzekać bo sylwetkę ma lux. mnie najbardziej wkurzają te ciuchy w które nie wchodzę  . A powiedz mi co z tym białkiem czy to przy spalniu tkanki ma jakieś znaczenie? powinnam coś wprowadzić do diety strasznie ciężko mi ją utrzymać bo ja za mało ogólnie jem i przemiane materii mam kiepską.
 . A powiedz mi co z tym białkiem czy to przy spalniu tkanki ma jakieś znaczenie? powinnam coś wprowadzić do diety strasznie ciężko mi ją utrzymać bo ja za mało ogólnie jem i przemiane materii mam kiepską.

Napisano Ponad rok temu
Systematyczna dieta to klucz do sukcesu.
Ale skoro nie ćwiczysz siłowo to myśle, że jak najwięcej warzyw, małe ilości białka( piers z kurczaka, chude mięso, ryby) i dużo wody.
Nie oceniaj tylko swoich wyników po wadze ale po ogólnym wyglądzie i cm zgubionych przykładowo w pasie itp.
Waga często kłamie- jeszcze w przypadku kobiet wachania mogą być bardzo duże, pozdrawiam

Napisano Ponad rok temu
ma ,ponieważ wysokie spożycie białka podnosi termogenezę i przyspiesza metabolizm.A powiedz mi co z tym białkiem czy to przy spalniu tkanki ma jakieś znaczenie?
Mirelko...dieta to podstawa ,bez niej ani rusz...powinnam coś wprowadzić do diety strasznie ciężko mi ją utrzymać bo ja za mało ogólnie jem i przemiane materii mam kiepską.
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
jest w dziale fitness w podwieszonych tematachJakby ktoś miał fajną skuteczną dietkę to będe wdzięczna.

do wyboru do koloru

Napisano Ponad rok temu
Ale gwarantuje ci, że najmniej 3 kilo zrzucisz.
Dziewczyny po tej diecie nawet po 8 kilo gubią, a przypominam ze trwa zaledwie 2 tygodnie

Napisano Ponad rok temu
 ja spadam idziemy na spacerek Pozdro.
  ja spadam idziemy na spacerek Pozdro.  

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Kidy zarzywac Kidy zarzywac- Ponad rok temu 
- 
			 pytanko pytanko- Ponad rok temu 
- 
			 PiLne !!!!!!!!!!!!!!! PiLne !!!!!!!!!!!!!!!Guest_AiReS (Pudzian)_* - Ponad rok temu 
- 
			 XPand & nitroII XPand & nitroII- Ponad rok temu 
- 
			 Co sadzicie o nitrobolon II Co sadzicie o nitrobolon II- Ponad rok temu 
- 
			 potrzebuje troche pomocy ,, tluszczyk ..:) potrzebuje troche pomocy ,, tluszczyk ..:)- Ponad rok temu 
- 
			 nitroII nitroII- Ponad rok temu 
- 
			 porownanie supli porownanie supli- Ponad rok temu 
- 
			 Hormon wzrostu?? Hormon wzrostu??- Ponad rok temu 
- 
			 ostrowia smakowa ostrowia smakowa- Ponad rok temu 

literówka.
 literówka.