Hmmm witam wszystkich ;]
Mam mały dylemacik
Może przedstawie dane;]
wzrost:178
waga:65
Hmm chciałbym nabrać lekko masy tak z 5 kilo i wrócić do swojej wcześniejszej wagi... Tylko, że za chiny nie moge przytyć... Chodze hmm z 1,5 miecha na siłke dieta hmm codziennie jajka mleko itp zeby przybialkować tera zacząlem sie zastanawiac nad jakas odzywka... I tutaj moje pytanie co moglibyście mi doradzic... Zastanawiałem sie nad takim specyfikiem KREATYNA z TAURYNĄ 400g + DEXTROZA 500g + HMB 300kaps. – TREC + 30ml HMB... Wiem stwierdzilibyscie, ze idiotyzm brania kreatyny po 1,5 miecha bo miesnie nie wystarczajaco przystosowane do wchlaniania kreatyny itp.. Przy zalozeniu, ze dawki by byly zmniejszone (nie chce przesadzac, a nie ze martwie sie o kase) tak ze bym wykorzystal od 1/3 do 1/2 calosci, co bym odnotowal (oczywisicie by bylo duzo picia wody duzo snu treningi kontynuowane 3 x w tygodniu i odpowiednia dieta)? Bym byl wdzieczny za jakas rade... Jesli nie "ten" specyfik to co by daly mi gainery? Jak one dzialaja i ile masy itp bym mogl uzyskac ?
początki;]
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Re: początki;]
wez diete z odwiszonych
kup gainera masa Ci powinna pojsc a krety nie kupuj po wakacjach sobie kup teraz nie ma sensu
kup gainera masa Ci powinna pojsc a krety nie kupuj po wakacjach sobie kup teraz nie ma sensu
Bez kasy nie ma masy
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Olimp MegaCaps, na początek??
- Ponad rok temu
-
z czy bez
- Ponad rok temu
-
Trec CREAPURE + ALA + B1 Powder