jak zdobyc 15kg do lata?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
cz starczy mi 200 mety 20 omki 20 deki +odrzywki?
po 200 mety kumplowi przyszło 15kg masy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie zrobisz 10kg mięśni w takim czasie...o tez bym chcial zrobic jakies 10kg do lata:P
Napisano Ponad rok temu
a kto powiedzial ze maja byc mieśnie w sumie da sie zrobic do lata 10-15 kg jedziesz 15 miesiecy na diecie i treningu cykle 6 tygodniwo z przerwmi i powinno byc do lata bedzie 10-15 kg wiecej a moze i wiecejnie zrobisz 10kg mięśni w takim czasie...
nie da sie zrobic do tego lata 10-15 kg 5 kg by ło by takim celem ktory da sie osciagnacmosze do lata miec 15kg wiecej masy
masz w stazu 2 lata to powinienes o tym wiedziec chyba ze jakis walek tu leci
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
a kto powiedzial ze maja byc mieśnie w sumie da sie zrobic do lata 10-15 kg jedziesz 15 miesiecy na diecie i treningu cykle 6 tygodniwo z przerwmi i powinno byc do lata bedzie 10-15 kg wiecej a moze i wiecejnie zrobisz 10kg mięśni w takim czasie...
nie da sie zrobic do tego lata 10-15 kg 5 kg by ło by takim celem ktory da sie osciagnacmosze do lata miec 15kg wiecej masy
masz w stazu 2 lata to powinienes o tym wiedziec chyba ze jakis walek tu leci
A ja musze zrobic jakies 7-10kg niemosi byc to czysta masa miesniowa:P
Dietke zaczne stosowac tylko powiedzcie mi czy kupic do tego jakies odzywki:P
Napisano Ponad rok temu
Grill
Piwo
Gril
Piwo
Grill
Piwo
Od święta goloneczki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
gainerka zapodaj to napewno pojdzie lepiejA ja musze zrobic jakies 7-10kg niemosi byc to czysta masa miesniowa:P
Dietke zaczne stosowac tylko powiedzcie mi czy kupic do tego jakies odzywki:P
i krete tez mozesz jesli jesli nie brales w ciagu ostatnich 3 miechow bo w profilu masz staz 10 z przerwmi ale jakimi przerwmi bo jesli to bylo tak ze 1 miech cwiczyles 1 miech przerwy to krete po wakacjach zapodaj
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
Wychodzi tygodniowo 0,625kg więc jest to bardzo możliwe. :-)
Sam planuje do wakacji zrobić ok 8-10kg Nie mówie, że będą to w 100% (ba jak będzie to w 70-75%) mięśnie. Będę zadowolony z takiego wyniku.
Po prostu dieta, odżywki, trening, regeneracja (oczywiście niekoniecznie w tej kolejności - ale szczegółów się nie czepiamy).