Konfiskacja
Guest_Kiniek_*
Napisano Ponad rok temu
Prolo-8 paczek
Supra 3 pacz
decaject-2 flakony
200 mety paczke stanabolu
Jak myślicie czy na koniec sprawy oddadza mi je?Powiedziałem że to na własny użytek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kiniek, nie sądzę żeby Ci oddali...
posiadanie i zażywanie sterydów jest dozwolone, karany jest tylko handel, koleś miał ilości do własnego użytku, nie na handel więc cemu mieli by nie oddać. Tylko będzie skąd to masz i od kogo... Kupiłeś na rynku od murzyna i tyle
Guest_Kiniek_*
Napisano Ponad rok temu
Sądzisz że to są małe ilości i mogą mo oddać?Dobrze by było.Kiniek, nie sądzę żeby Ci oddali...
posiadanie i zażywanie sterydów jest dozwolone, karany jest tylko handel, koleś miał ilości do własnego użytku, nie na handel więc cemu mieli by nie oddać. Tylko będzie skąd to masz i od kogo... Kupiłeś na rynku od murzyna i tyle
Stary dokładnie powiedziałem taj jak mówisz.
Powiedziałem że kupiłem na stadionie
Napisano Ponad rok temu
i to tylko wtedy gdy Ci udowodnią że ktoś od Ciebie brał towar...posiadanie i zażywanie sterydów jest dozwolone, karany jest tylko handel,
mogą mu postawić zarzut że handluje...koleś miał ilości do własnego użytku, nie na handel więc cemu mieli by nie oddać
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale nie bedzie swiadków i nic mu nie zrobia, pozatym maszjuz nasrane w papierach?? czy to pierwsza jazda??mogą mu postawić zarzut że handluje...
Napisano Ponad rok temu
chyba że masz recepty albo zalecenie od lekarza że powinieneś brać leczniczo....ale posiadanie sterydów i ich zakup nie jest karalne w polsce.
Napisano Ponad rok temu
chyba że masz recepty albo zalecenie od lekarza że powinieneś brać leczniczo....ale posiadanie sterydów i ich zakup nie jest karalne w polsce.
rozkmiń tigre0070 co Ty teraz napisałeś
Napisano Ponad rok temu
* Czy
polskie prawo zezwala obywatelowi, również sportowcowi, na posiadanie środków dopingujących?
Niestety, polskie prawo na to zezwala. Nasze ustawodawstwo jest pod tym względem bardzo ubogie w porównaniu do innych, między innymi do francuskiego. Jako komisja antydopingowa próbowaliśmy przed kilkoma laty wprowadzić odpowiedzialność karną za posiadanie środków dopingujących i utrudnić do nich dostęp w taki sposób, iż pojęcie dopingu zbliżymy do pojęcia narkomanii, bo pewne podobieństwa, w sensie prawnym, można znaleźć. Występowaliśmy z tym dosyć głośno na forum międzyresortowej komisji do spraw zwalczania narkomanii, kiedy przygotowywano stosowną ustawę. Nie mieliśmy, niestety, siły przebicia, potraktowano nas jak prekursorów czegoś, co nie jest jeszcze najważniejsze ze społecznego punktu widzenia. Tak więc posiadanie środków dopingujących nie podlega w naszym kraju karze.
* Skoro wolno mieć, wolno również brać.
Nasze prawo nie ściga i nie karze za przyjmowanie środków dopingujących w sporcie. Można ewentualnie wszcząć postępowanie z powództwa cywilnego, jeśli doping został podany nieletniemu i stwierdzi się szkodliwy wpływ tych środków na stan jego zdrowia. Odpowiadałby wtedy podający, a nie przyjmujący. Jeśli nie można udowodnić uszczerbku na zdrowiu, sam fakt podania środków dopingujących nie jest ścigany prawem.
źródło [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Guest_Kiniek_*
Napisano Ponad rok temu
Raz miałem rok temu pomówienie o zielone ale gość na drugi dzień zmienił zeznania i umożono.NMie jestem jeszcze Karanyale nie bedzie swiadków i nic mu nie zrobia, pozatym maszjuz nasrane w papierach?? czy to pierwsza jazda??
czytałem gdzieś to już.Wypowiada się tam osoba do zwalczania spraw dopingu w Polsce* Czy
polskie prawo zezwala obywatelowi, również sportowcowi, na posiadanie środków dopingujących?
Niestety, polskie prawo na to zezwala. Nasze ustawodawstwo jest pod tym względem bardzo ubogie w porównaniu do innych, między innymi do francuskiego. Jako komisja antydopingowa próbowaliśmy przed kilkoma laty wprowadzić odpowiedzialność karną za posiadanie środków dopingujących i utrudnić do nich dostęp w taki sposób, iż pojęcie dopingu zbliżymy do pojęcia narkomanii, bo pewne podobieństwa, w sensie prawnym, można znaleźć. Występowaliśmy z tym dosyć głośno na forum międzyresortowej komisji do spraw zwalczania narkomanii, kiedy przygotowywano stosowną ustawę. Nie mieliśmy, niestety, siły przebicia, potraktowano nas jak prekursorów czegoś, co nie jest jeszcze najważniejsze ze społecznego punktu widzenia. Tak więc posiadanie środków dopingujących nie podlega w naszym kraju karze.
* Skoro wolno mieć, wolno również brać.
Nasze prawo nie ściga i nie karze za przyjmowanie środków dopingujących w sporcie. Można ewentualnie wszcząć postępowanie z powództwa cywilnego, jeśli doping został podany nieletniemu i stwierdzi się szkodliwy wpływ tych środków na stan jego zdrowia. Odpowiadałby wtedy podający, a nie przyjmujący. Jeśli nie można udowodnić uszczerbku na zdrowiu, sam fakt podania środków dopingujących nie jest ścigany prawem.
Jak narazie to załatwiłem sobie
boldenon z IP-10ml po 50mg(wiem że mało ale dostałem gratis)
3 Testoseron z IP-10 ml po 450 mg
Napisano Ponad rok temu
waga 110kg
Łapa 46cm
;-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dlaczego niestety, przecierz to każdego prywatna sprawatak właśnie policja też się zaopatruje........niestety......
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
właśnie dlatego "niestety" że mu nie oddadza Stefan..........dlaczego niestety, przecierz to każdego prywatna sprawatak właśnie policja też się zaopatruje........niestety......
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
jak stosowac
- Ponad rok temu
-
wiadomo cos na temat nowych srodkow EAP?
- Ponad rok temu
-
Pomocy suple nie działaja !!!
- Ponad rok temu
-
co to jest HCG??????/
- Ponad rok temu
-
czy oplaca sie bara metanabol????
- Ponad rok temu
-
Pomocy!