). Moja obecna waga to ok 84-86 kg wymiary to ok. 40cm biceps, 113cm klata, 86-87cm pas, 130cm bary. Klata i brzuch w rzeczywistosci wyglada o niebo lepiej ale ja nie potrafie pozowac przodem...
 ). Moja obecna waga to ok 84-86 kg wymiary to ok. 40cm biceps, 113cm klata, 86-87cm pas, 130cm bary. Klata i brzuch w rzeczywistosci wyglada o niebo lepiej ale ja nie potrafie pozowac przodem...  

Napisano Ponad rok temu
					Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja mysle ze koksiles po tym co widze na plecacha jak myslisz??

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) to ze raz si wzielo 10 strzalow deki to nie znaczy ze wielki kox...
  to ze raz si wzielo 10 strzalow deki to nie znaczy ze wielki kox...  

Napisano Ponad rok temu
 nikt nie pisla ze wielki kox tylko poprostu koks
 nikt nie pisla ze wielki kox tylko poprostu koks  

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 czy mam kose oczy?
 czy mam kose oczy?

Napisano Ponad rok temu
na przyszlosc rob zdjecia w troszke mniejszej rozdzielczosci:) srednio jest :)nie widzi mi sie 40 cm w lapie ale to chyba pzrez twoj wzrost, slabe barki(tylu barkow chyba nigdy w zyciu nie cwiczyles) i triceps tak samo prostwnikow grzbietu chyba nigdy nie cwiczyles i kaprutow rowniez:) i troszke na brzuszku sie chyba nazbieralo
 to tak jak wczesniej napisalem w rzeczywistosci wygladaja o wiele lepiej... a brzuch widac bo sie wtedy opilem piwa...
 to tak jak wczesniej napisalem w rzeczywistosci wygladaja o wiele lepiej... a brzuch widac bo sie wtedy opilem piwa...  

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
heheh Adasko co mu jeszcze wytkniesz?
że nierówno ma głowe ogoloną?

Napisano Ponad rok temu
 duzo obserwuje azeby potem na przydkladach innych cos wiedziec
 duzo obserwuje azeby potem na przydkladach innych cos wiedziec  

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a tak BTW mam takie same bokserki kupowałem na stadionie X-lecia:)

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Khukri po mojemu ;) | MASTERS Of STEEL | 
 |   
 | ||
| zdjecia z poczatkow TKD | Multimedia | 
 |   
 | ||
| Proszę o sprawdzenie/poprawę mojego nowego planu | Trening dla średniozaawansowanych | 
 |   
 | ||
| cos dla mojej panny | Dieta | 
 |   
 | ||
| zdjecia z Druzynowych MP juniorow st.klasyczny Kartuzy | ZAPASY - Styl Wolny i Klasyczny | 
 |   
 | 
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

Guest_blubo144_* - Ponad rok temu

- Ponad rok temu

Guest_sh89_* - Ponad rok temu

- Ponad rok temu