Krepujace pytanie;[
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sam miałem amstafa, kochałem go bardziej od swojej laski.
nie wydaje mi sie ze jak mu dasz jakies koksy to cos da. w tej sytuacji pozostaje zdanie sie na weterynaza
Napisano Ponad rok temu
Jak kochasz psa to nie rob mu krzywdy...
Weteran z uszkodzonym kregoslupem...
Napisano Ponad rok temu
on juz mial przepisywane SAA(na mozliwosci weterynarza) a nie robie tego zeby go zmasowac tylko zeby z glodu nie zdechl,na serce mu nie zaszkodzi bo bierze leki jakies tam i dlatego SAA juz nie szkodzily mu na serducho tylko ze pierniczony jesc nie chce,a tak btw koksy dla wielu ludzi to tez glupota i co z tego?ktos przestanie brac jesli to mu powiesz.nie chcem wdawac sie w rozmowy czy to glupota czy nie zadalem pytanie jakim srodkiem moge mu go zwiekszyc i nie bede dyskutowal.dawanie koksu psu to glupota
Napisano Ponad rok temu
Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.
Napisano Ponad rok temu
A co z tym srodkiem na łaknienie dla anorektykow Mega -C czy coś tam...? albo Dibenkozeide magnum....
Napisano Ponad rok temu
Weteran z uszkodzonym kregoslupem...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeśli jednak już miałbym coś wybrać to może warto spróbować z tym Megace albo Peritolem ? Albo iść do innego weterynarza ?
Napisano Ponad rok temu
zastanawialem sie na tym rozwiazaniem,dla ektomofrikow jest dobre i chyba na to sie zdecyduje jak to nie da nic to pojde do wet zeby rozpisal mete(boje sie zeby mu narzadow nie rozwalilo;[)Dibenkozeide magnum....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
winko też jest w tabsach... ale to nie jest odpowiedni środek... a moja rada to uśpij psa niech się nie męczy i po kłopocie...ej no bez przesady weterynarz sobie moze mojego psa kluc ale ja napewno tego nie zrobie.
Napisano Ponad rok temu
no chyba ocipiales on jest radosny i w ogole tylko jesc nie chce i nie widac zadnych oznak tego ze ma cos z sercema moja rada to uśpij psa niech się nie męczy i po kłopocie...
Napisano Ponad rok temu
Była pewna dama, miała małego pieska. Pies to typowy mieszczuch który taniej kiełbasy by się nawet nie tknął.
Dama gotowała mu specjalne obiadki żeby pies jadł a on wybrzydzał i miał ją gdzieś
Pewnego dnia Dama pojechała na wieś ze swoim podopiecznym. Tam spotkała chłopa i zaczęla mu sie żalić ,że psina kompletnie nic nie je.
Chłop rzekł do niej ,, zostaw mi pieska na tydzień, na wsi jest świeże powietrze napewno mu się apetyt poprawi''.
Dama niechętnie ale zostawiła psa. Przed tym pobiegła jeszcze do masarni i kupiła najlepszych wędlin żeby pies miał co jeść i dała chłopowi.
Pani wyjechała, chłop wziął psa na łańcych i przywiązał go do stodoły w najgorszy upał.
Przez 3 dni nie dawał mu ani wody ani jedzenia. Po 3ech dniach podstawił mu miskę z wodą.
W kolejnym dniu rzucił psu kromke starego chleba. Pies omało co nie połknął jej w całości.
Po tygodniu przyjechała dama i nie mogła uwierzyć, że pies nawet suchy chleb je.
Chłop zadowolony, najlepszych wędlin się najadł, dostał jeszcze od damy pieniądze za pomoc.
Historia jest autentyczna.
Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.