odblok po przerwie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mam mały problem, po skończeniu cyklu z deki i susty, miałem wypadek i leżałem 7 tyg w szpitalu kur**a.......... mam pytanie czy jest sens łykać jeszcze clomid, czy trzeba sie jakoś inaczej odblokowywać............ moze jakies tribusterony??
teraz nie ma sensu brac clomidu.......siegniesz po nastepny cykl wes sobie clomid .....ale jeszcze jedno pytanie to cie tak zablokowal ze chcciales brac clomid.......
Napisano Ponad rok temu
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
HCG też już nic nie pomoze...Po takim czasie to byś musiał HCG wziąść.
po takim czasie prawdopodobnie organizm sam sie odblokował i wyrównał stężenie teścia we krwi..7 tyg
niewiat, pałka staje??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dobra to niech mi ktos powie czy warto jest brać HCG przykładowo z clomidem, czy nie........ jezeli tak to podajcie rozpiske......... acha deki było tylko 5 strzałów, a systy 3 wiec nie była to jakaś super wielka dawka, zresztą przytyłem 4kg i na razie nie mam żadnych spadków.............
??????????
Napisano Ponad rok temu
pała normalnie mi staje.......... nie dygajcie......... mam tylko troche mniejszy poped........
dobra to niech mi ktos powie czy warto jest brać HCG przykładowo z clomidem, czy nie........ jezeli tak to podajcie rozpiske......... acha deki było tylko 5 strzałów, a systy 3 wiec nie była to jakaś super wielka dawka, zresztą przytyłem 4kg i na razie nie mam żadnych spadków.............
??????????
ale po co chcesz brac to nie ma sensu brac teraz to juz zapuzno przy nastepnym cyklu siegniesz po clomid pozdro.................
Napisano Ponad rok temu
Tak pozatym to hu*owy miałeś ten cykl...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie powinien wrócić, ale gdyby coś to kup jeszcze sobie po ZMA kompleks witamin i minerałów, który zawiera cynk i jeszcze na tym trochę pociągnij...tylko zastanawiam sie czy jak odstawie zma, to czy stary problem nie wróci.... jak myslisz??