Problem- nie radze sobie kur**!!!
Napisano Ponad rok temu
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
hehehJą bym jeszcze podwiuzł, ale jej fagasów w moim aucie nie bede woził...
heheWylizałem 3 laski na jej oczach
ja miałem taką sytuację... i luzik jest...Body a jak byś się czuł jak byś zdradził dziewczyne lub zone, a ona by ci przebaczyła?
Napisano Ponad rok temu
Mówcie mi Urban
Napisano Ponad rok temu
(a to bym pewnie ja zwzywal od kurw a pedala pogonil na szczescie jestes bardziej dorosly niz ja:))
Powodzenia
Weteran z uszkodzonym kregoslupem...
Napisano Ponad rok temu
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
ja bym zrobil tak samoJa bym nie wybaczył a zabójce zlikwidował za wszelka cenę (a i ważne żeby umierał powoli)
bardzo dobrze, o to chodzi.Wylizałem 3 laski na jej oczach lol
Inna kwestia jest taka że uważam ze Twoja była panna postąpiło troche nie fair w stosunku do Ciebie przychodząć tam z jakimś lamusem. wiadomo już nie jesteście ze sobą ale uważam że 2 lata do czegoś zobowiązują. tak sie nie robi. to może boleć drugą osobe, chyba że ma sie ją w ..... poważaniu?
Napisano Ponad rok temu
byl z laska 8miesiecy (6 razemi mieszkali)
Laska pewnego dnia powiedziala ze sie wyprowadza i huj...
Pan B. Meczy ja do tej pory (jezdzi kolo jej mieszkania sledzi ja itp.) ma obsesje.
Dziewczyna chyba pojdzie do zakonu bo co byscie zrobili gdyby po romantycznym spacerze wylecial na was 110kg bizon i was ladnei pogonil?? hehehe
"zobacze co u tej suki" , "zabije kazdego skur..." "wiecie co ta dziwka robi", "czekalem az mi wypierdoli to bym huja w obronie wlasnej zabil!" (to mowi potezny chlop o 70kg czlowieczku) Itp ...
Mielismy z niego niezly polew ... :564:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja ostatnio mam dziwne sny, raz mi sie śniło, że swojego kuzyna oblewam benzyną i podpalam (kiedyś świrował do mojej byłej), a innym razem, że nożem wypluwam mu flaki ;( ciekawe które szybciej sie sprawdzi...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
za duzo sterydow albo glowka szwankuje,ona nie jest twoja zona zeby byla wierna jak pies(oczywiscie tak nie mysle ale pierdo****glupoty)jak laska by sie puscila to by dostala po gebie i niech spierdala
Napisano Ponad rok temu
Ale i tak dziś już mi lepiej - pobajerzyłem z kumpelą w szkole (2tyg. mnie w szkole nie było:D). I zauważyłem, jakby jej coś zaczęło zależeć a co tam? Podbije i pozwole sie sobą zająć dam jej "wolną rękę"
Ps. z Pudzianem dzis gadałem na żywo ;D musiałem sie pochwalić
Napisano Ponad rok temu
z Pudzianem dzis gadałem na żywo
I co powiedział??? "pij mleko będziesz wielki"? :-D
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gdybym był na twoim miejscu Koksiarz, bez dwóch zdań umówiłbym się z nią, pod warunkiem, że coś z tego wyjdzię... (bo po ch*j się spotkyać z laską, jak z góry wiadomo, że już nie będziecie nigdy razem) A dla przywoływania wspomnień się tego nie robi... (cios w plecy...) :566: :566:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
koksiarz spotkaj sie ale o tym co bylo nic nie gadajcie bo tylko pozniej sie zdolujesz,ale tak o pogadac przeciez nic nie szkodzi
heh... troche się popisałes tą wypowiedzią. Bo nawet gdyby Koksiarz ją tylko widział (tak sądzę), juz by mu się wszystko przypomniało, to co dopiero gadać o czymś innym, nie mówiąc o wspominaniu razem z nią co było... :566: