a tobie adasko najbardziej:P
ja w klasie chociby na te 2 moge popatrzec

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i szczerze wbd - ze zdjecia widac - gra nie warta swieczki...
Napisano Ponad rok temu
Ty uważajWBD, je****ć wszystko!!!!
Napisano Ponad rok temu
myśle że da sie patrzećWIZARD, powiedz mi jeszcze.. da sie patrzec na nie..
Napisano Ponad rok temu
WBD za bardzo wkręcasz sie w te panny... wiem że to naturalne ale to Cie moze zniszczyć wewnętrznie jak rak heh. więcej dystansu proponuje:) ja sie w poprzedni czwartek ustawiłem z jedną z ładniejszych panien z mojego wydziału, ale niestety po spacerze stwierdziłem że nie ma z nią o czym pogadać. takie puste to dla mnie było, zatem zrezygnowałem:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja ci powiem tak
laski sa k.u.r.e.w.s.k.o bogate maja co chca (solara kosmetyczka ) jedyne czego im brak to milosci starzy odnich zbiegani za hajsem synki na nich nie leca bo mysla ze jak 100 z kieszeni walna to wszytsko moga wiec probuja szukac milosci poprzez cialo moze nie wszytskie ale 3 a te 2 to mi sie wydaje ze poprstu chca do popisu przed tymi 3 ;/
ta jedna chwalila mi sie ze jej stara zarabia 4tys a stary w niemcach 12tys (3tys euro)
nie jest to sciema bo nie raz bylem u niej na chacie ostatnio wziolem ja przytulilem i tak bez niczego zaczolem sie z nia lizac zero oporu ;/ laska sie szmaci nie mam tu namysli tego ze sie ze mna lizala ale ze daje sie macac etc.
A wszyscy wiedza jakei one sa wiec kazdy korzysta jak ona sie do kogos to sie kozysta i pozuca tak zwany VIP ;]
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie mam ;/ ale powiem ci ze niezle sztuki:D
wsam raz na raz ;]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
heh fajny tekst:) ja myślałem że najpierw sie maca a potem sie liże:)laska sie szmaci nie mam tu namysli tego ze sie ze mna lizala ale ze daje sie macac etc.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chodzi o to ze jak sie idzie korytarzem i chwycisz ja za cycka to ci nic nie zrobi tak samo za d***
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Panowie przypominam, że na tym forum jest również płeć przeciwna i sie strasznie bulwersuje hahaha
Napisano Ponad rok temu
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Jak się prawnie zabezpieczyć w sytuacji walki ulicznej? |
Samoobrona |
|
![]()
|
||
Badanie EKG |
Inne sporty |
|