Problem- nie radze sobie kur**!!!
Napisano Ponad rok temu
a bodego sofixy nikt nieskoril :564:
dyndel, fajnowki slang
NBII + Shock + BCAA MC + Mio
It has been said that something
as small as the flutter of a butterfly's wing
can ultimately cause a typhoon
halfway around the world..
- Chaos Theory
Napisano Ponad rok temu

Czasem przydało by sie pomyśleć dlaczego taki osobnik kradnie:)
Ale te nóweczki - sa jak dla mnie zajebiste!! :-)
Napisano Ponad rok temu
a tak powaznie to ja jestem taki sam jak Ty STEFAn jezeli widze jak ktos kradnie to sie wkurwiam ale jakbym zobaczyl jak ktos bogaty kroi biednego ( np. jakas staruszke na ulicy ) to bym zabił jak szmate...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chyba najlepszej jaka miałem.
dopiero jak ją straciłęm zacząłem ja doceniać.
i teraz też żałuję cholernie ale cóż... tego juz sie nie da odwrócić... niestety
Napisano Ponad rok temu
taa,to byla ta pierwsza milosc, pierwszy sex. po jej stracie nie odczulem tego ze odeszla, dopiero po jakims czasie. jak sie z nia spotkalem po okolo roku i jakos tak sie stalko ze zaczelismy sie calowac, to wszytsko wrocilo, wszytskie wspomienia!!!chyba najlepszej jaka miałem.
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
alenie potrafie,nie moge....twardy, dlatego właśnie wyrzuca się zdjęcia i inne rzeczy po byłej
Napisano Ponad rok temu
ja nadal pamiętam jej numer tel. chciałbym zapomnieć a nie mogę...
Napisano Ponad rok temu
poproś mamę...kolegę...alenie potrafie,nie moge....
ja też pamiętam numer do swojej byłej...tak jakbym miał go zapisanego na stałe w głowie...jak tatuaż.ja nadal pamiętam jej numer tel.
Obudzisz mnie o 3 w nocy i się zapytasz a ja go powiem bez zastanowienia...
Po prostu nie mogę go zapomnieć

Ale zdjęcia i listy wyjebałem...
Napisano Ponad rok temu
Obecnie mam 23 lata, gdy miałem 15 lat z kumplami zadawaliśmy się z takimi dziewczynami z osiedla, łaziliśmy za nimi, strzelali z pistoletów na kulki

Ludzie ja wam powiem tyle, na 99% Ona nie bedzie ze mna, ale Gdyby się okazało że rzuci wszystkio dla mnie. to bedzie to kobieta z którą spedze reszte życia.
To jest jak z filmu, nigdy bym nie powiedział że takie sytuacje moga mieć miejsce w realiach, i do tego że mi sie to przydazy. To jak wygrana w totka.
Ja nie moge spać po nocach, cały czas o niej mysle. Boshe czemu ja byłem taki głupi, kobieta moich marzeń przeszła obok.....
Czy widzicie w tym jescze jakąś szanse?? Ludzie to sprawa życia. Tylko najgorsze to że napisała mi że nie zostawi chlopaka, ale nie mowi o tym w 100%

Napisano Ponad rok temu

Dziwna sytuacja.Jeżeli Ona rzuci tego chłopaka to on może mieć pretensje ,wtedy trzeba go jebnąć w łeb ....serio.
Życzę Ci żeby wszystko wyszło jak najlepiej

SERIO
Napisano Ponad rok temu
Dziwna sytuacja.Jeżeli Ona rzuci tego chłopaka to on może mieć pretensje ,wtedy trzeba go j*****ąć w łeb ....serio.
ale ty pojebany jesteś, co ty wogóle piszesz typie!! To inteligentna kobieta, nie byle gównara. Jakie bicie jej faceta, weź się ogarnij.
Musiałem się wyzalic bo nie moge z tym żyć

sory tigre ze tak ostro ale wkurzyles mnie, nie zawsze prawo piesci pomaga, to sprawa zyciowa!! raz na milion takie cos sie zdaza na swiecie!!
Napisano Ponad rok temu
jestem owszem.Nie gniewam się.Wiem co napisałem bo znam takie sytuacje że typ się pluje jak go panna rzuci dla innego.ale ty je**** jesteś
wiem że inteligentna bo przeczytałem twoją wypowiedźTo inteligentna kobieta, nie byle gównara

spoko ,nie gniewam sięsory tigre ze tak ostro ale wkurzyles mnie

Dlatego życzyłem Tobie powodzeniato sprawa zyciowa!! raz na milion takie cos sie zdaza na swiecie!!

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wiem to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!chyba ze Ty wiesz, ze ja pokochasz i niebedziesz tego zalowal.

Napisano Ponad rok temu
w takim razie bym z nia pogadal czy jest w stanie zmienic cale swoje zycie, jesli tak to gratulacje!!! bedziesz najszesliwszym czlowiekiem na swiecie!!!twardy napisał/a:
chyba ze Ty wiesz, ze ja pokochasz i niebedziesz tego zalowal.
wiem to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!