Problem- nie radze sobie kur**!!!
Napisano Ponad rok temu
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
Wiesz jaka ona była przygnębiona i smutna
A DYREKTOR to frajer ... zamiast zgłosić to na policje... to pizda z niego nie życze mu źle, ale aby go okradli z ostatnich pieniędzy lub jego córeczke...
Napisano Ponad rok temu
mam pomysła zrobimy prowokacje na niego zostawcie jutro jeszcze raz cos i sie ukryjcie...potem dorwiecie gnoja i ...sami sobie pofantazjujcie co mu zrobicie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
WBD złap tego frajera i przetrzep dupe!
- co robisz w sylwestra?
- plecy i barki
Napisano Ponad rok temu
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
Qrwa... nie wiem czy to ma sens... bo nie jest typ na tyle głupi...
Napisano Ponad rok temu
Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.
Napisano Ponad rok temu
Otóż ostatnio pojawiła sie ta którą kocham i co gorsze przyszla z nienacka - tak to bym kazal matce powiedzieć, że mnie nie ma...
Mieliśmy chwile pogadac, a gadaliśmy ponad godzinę... :-)
Z początku gadka była ch... ona mówiła co tam u niej, ja co u mnie... oczwyiście zarzuciła mi, że ją kłamie że ja imprezuje (a wspomniałem o 1 imprezce), stwierdziła: że JA NIE MOGŁEM o niej tak szybko zapomnieć itd... i co najlepsze powiedziałem: sorry nie bede za tobą latał, jak ty nie przyszłas a sms Ci wysyłałem o spotkanie, potem zadzwoniłem a ty nie pojawiłaś sie - to co niby mam za tobą latać? nie bądź śmieszna, mam swoj honor..." czy jakoś tak. Ona na to: "jak nie przyszłam tzn. ze cos mi wypadlo, a jakby ci zalezalo to bys do mnie przyszedl itd." - ja mówie: tak samo tobie, hehe i nie rozsmieszaj mnie.
W ogóle zaczęła się lekko niesmaczna rozmowa, potem ona się rozpłakała i mówiła, że wie - że to w większości jej wina, że tak się to wszystko skończyło itd... i ze chce ze mna chociaz utrzymywac kontakt jako znajomi, abysmy czasem wyskoczyli na piwko, pogadali itd. bo nie chce tracic takiej dlugiej znajomosci... i prosila bym jej dal odpowiedź czy ja też chce... przytuliłem ją - też sie wzruszyłem (i kurwa mać) powiedziałem co czuje... ale nie powiedziałem, że z nią chce być - tylko ze nadal ja kocham i brakuje mi kogoś takiego jak ona... ale nie chce z nia byc... ;/
Nie wiem co robić, ona chciałą dzisiaj (sobota) wyskoczyć na :564:
Nie wiem co robic... z 1 strony chce utrzymac znajomosc, ale z drugiej strony nie =- jestem w kropce, nie wiem czy mowila szczerze itd...
powiedziala ze ona ze mna nie chce byc, i nie chce mi dawac nadziei... nie wiem o co jej chodzi, a moze ona chce bym za nia latal - czuc sie dowartosciowana? ;/ juz nie mam pojecia, przjaciółka z kumpelą mi odradziły, matka podobnie... ale zaden facet sie nie wypowiedział - a co wy myślicie? BODY ty najlepiej doradzasz - wiec licze na pomoc...
Pozdrawiam!
Napisano Ponad rok temu
bo myślę że jak będzie luźniejsza atmosfera ona wypije coś nie coś
to może dowiesz się jeszcze innych rzeczy, no nie muszę ci przecież mówić
jak działa alkohol
pozatym skoro oboje nie czujecie do siebie głębszej urazy to warto się z nią spotkać
i po prostu DOBRZE SIĘ BAWIĆ nie obiecując sobie po tuym spotkaniu nic więcej
tylko po prostu zwykłej dobrej zabawy i tyle, no a przy okazji byćmoże
dowiesz się cos więcej.
jakby coś to pisz więcej może coś razem wymyślimy :564:
Napisano Ponad rok temu
Weteran z uszkodzonym kregoslupem...
Napisano Ponad rok temu
lub z którąś kręcisz blizej to raczej daruj sobie ten dzisiejszy wypad
z tą o której mówimy.
Napisano Ponad rok temu
A poza tym chory jestem, wiec browarek odpada - w ogóle zaraz ide do przychodni do lekarza... - chyba zatoki
Zresztą - wątpie by przy mnie wypiła wiecej niż piwo - a po 1 mało by powiedziała... ;/ Poza tym to nie impreza, tylko spotkanie w jakimś pabie czy coś teges... napisze jej smsa, ok. 15 - ze nie moge. Poza tym wole sie spotkac z kumpelą (którą kiedyś kręciłem ) lepiej bedzie... i tak mam złe samopoczucie. Ale... może w późniejszym czasie sie z nią spotkam. Nie wiem w ogóle czy warto ciągnąć tą znajomosć... czuje do niej wiele, ale nie chce znów cierpieć - wiecie o co kaman?
Myśle... myśle... - to dzisiaj bankowo odpada - nie mam floty - to raz, a dwa - nie warto dziś... wole z Anią (kumpelą) się spotkać niż z Iwoną (byłą).
Napisano Ponad rok temu
NBII + Shock + BCAA MC + Mio
It has been said that something
as small as the flutter of a butterfly's wing
can ultimately cause a typhoon
halfway around the world..
- Chaos Theory
Napisano Ponad rok temu
i pamiętaj że to jest własnie podstawowa broń kobitek żeby cie do czegośpotem ona się rozpłakała
nakłonić... już one umieją z tego korzystać :-D
Napisano Ponad rok temu
KONIEC... the end! Dzięki BODY, Madson i Blue...
Napisano Ponad rok temu
Wszystko zmienilo kierunek o 180 stopni kiedy moja byla (i po cichu sie ciesze ze byla)
wziela na jednej imprezie noz i zaczela sie ciac po rekach , ja wpadlem do kuchni (bo mi kolega powiedzial co robi) i jak jej strzelilem w twarz to jej sie odechcialo ciac...
Powiedziala o tym bratu (myslala ze cos mi zrobi:P ohohho) a on powiedzil ze jak by to on to zobaczyl to by z piesci dostala(odemnie z otwartej).
I wcale nie zglaszala pretensji przeprosila mnie ze tak odpierdala itp...
Od tamtej pory (to byly moje imieniny) wiem ze czasem kobieta musi dostac po mordzie zeby zrozumiec ze to co robi komus tez boli.
Gdybym mial dzis ta sama sytulacje z inna laska zrobil bym identycznie.
Kobiety to TYLKO kobiety nie mozesz im pozwolic wejsc ci na glowe(a plakac to ona moze swojej najleprzej kumpeli a nie tobie!).
Weteran z uszkodzonym kregoslupem...
Napisano Ponad rok temu