Studenci :D
Napisano Ponad rok temu
szczegolnie mnie interesuje kto studiuje w Krakowie bo ja tez tam
Napisano Ponad rok temu
Psychologia (w Warszawie)
P.S. na trzecim roku wybieram specjalizację "Resocjalizacja" z bandytami będe pracował
Napisano Ponad rok temu
Moze od pazdziernika wroce na silke i forum na dobre bo picie i trawa szczepy po mnie pozostawily. Wczoraj bylem an silce po 5 miescecznej przerwie i 80 wycisnolem z czego jstem zadowolony, nie spodziewalem sie. Sorki za oftopic
Na dobry poczatek :564:
Napisano Ponad rok temu
a obecnie O'Chikara jak już wspominałem
w dzale sztuki walki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zczęsliwie mam całe wolne piątki:-)
na wielu uczelniach tak jest...nie wiem czy nie pyknąć zaocznie bo bym miał czas na treningi i na prace i na siłke hmmmm...
Napisano Ponad rok temu
...::: LOVE EACH DAY :::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
co do tej renomy to bym się trochę pospierał... Osoby po zaocznych zą lepiej widziane za ich mobilność, bo zazwyczaj jest to nauka i praca, jeśli się pracuje to się ma doświadczenie, a zdoświadczeniem chętniej przyjmują niż bez do przyszłej pracy zawodowej, itp.No pewnie, nie ma porównania,
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Prezes trzeba bedzie sie spotkac hehe napic oczywsicie heheheheeehhe
Ja jade do kraka 29..
prezes gdzie masz mieszkanie?
Napisano Ponad rok temu
dziennie też można jeśli się zda egzaminy...no i zaocznie można studiować mająć nawet 40 lat.
mi na studiach pewna psycholog mówiła że Ci z zaocznych lepiej wypadają w statystykach jeśli chodzi o znajdywanie pracy po studiach...wszystkim teraz wpajaja ze dzienne lepsze...
Napisano Ponad rok temu
Ja zaczynam Polibude zaocznie kierunek informatyka w Ostrowie i chce ją skończyć z dobrym wynikiem wszystko na temat:)
Napisano Ponad rok temu
dokladnie mi rowniez w szkole muwili kiedys o tym , ja mam jesczzce rok i sie pewnie wybiore na zaoczne i gdzies do pracy:)mi na studiach pewna psycholog mówiła że Ci z zaocznych lepiej wypadają w statystykach jeśli chodzi o znajdywanie pracy po studiach...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zalozylem ten temacik by sie podowiadywac kto gdzie studiuje
wiec prosze o pisanie na temat
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ktore sluchawki?
- Ponad rok temu
-
zadania z fizy ?:/:?