O D C H U D Z A N I E
Napisano Ponad rok temu
moja dziewczyna chce wspomoc odchudzanie
co bedzie lepsze ? Thermo Fat Burner czy L-Carnitine ? oba produkty w tabletkach (90) tej samej firmy (Trec Nutrition)
bede wdzieczny za wszelkie informacje i pomoc w wyborze produktu
pozdrawiam
M.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
łykasz to?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co do laski to dieta da jej wiecej niz tfb i te inne slabe shity. zreszta ja mowic spalanie tluszczu mam na musli cos konkretnego w miare krotkim czasie, a nie jak dziewczyna zrzuci 2 kg w miesiac to sie cieszy ze schudla.
o własnie dobrze ze napisałes o tej lasce bo to własnie jest extra spalacz dla kobiet i osob ktore nie cwicza, bądz robia to raczej sporadycznie. wielkiego spalania to na tym nie bedzie
łykasz to?
Napisano Ponad rok temu
Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
z supli polecam thermo speeda - najlepszy niech zacznie od 2x po 1 kaps dziennie i skonczy na 2x 2kaps
pozatym nie za pozno na odchudzanie juz po sezonie
niech mase lapie %)
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i to ty piszesz farmazon ze nie uzyskam lepszych efektow na mocniejszy spalaczu bo ble ble ble. jak mozna takie cos pisac. wiadomo ze na spalaczu z efeka zrobie duzo wiecej niz na marnym tfb. nie oszukujmy sie to spalacz o slabym dzialaniu. a jesli chodzi o dawki to wiadomo ze jak sie zapoda 5x wieksza porcje to taka ilosc kofy zadziala ale wtedy jest to nieekonomiczne.
co do tego jakie ty miałes efekty to zapomniałes o tym ze sie głodziłes i jadles tyle co kobieta wazaca 50kg?? nie uwazasz ze to zasluga przede wszystkim tego ze schudles a nie tfb??
łykasz to?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
działanie supli
- Ponad rok temu
-
Co dla mnie dobre..
- Ponad rok temu
-
co najlepsze ??