KAIZEN 100% Whey, KAIZEN Ultra Mass, GAT Testrol, NOW Adam
Napisano Ponad rok temu
kaizen_100_whey_i_ultra_mass.jpg 88,86 KB 17 Ilość pobrań
Buzer testosteronu
gat_testrol.jpg 79,84 KB 25 Ilość pobrań
gat_testrol_2.jpg 73,04 KB 15 Ilość pobrań
gat_testrol_3.jpg 90,56 KB 18 Ilość pobrań
Witaminki i minerały
now_adam.jpg 94,17 KB 21 Ilość pobrań
now_adam_2.jpg 77,9 KB 4 Ilość pobrań
Cykl na mase i siłę rozpoczęty
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
ma jakis ujemny wpływ na zdrowie??
trening czyni mistrza!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Do tych 8 KG jeszcze poszło +5 Jestem normalnie w szoku Ciekawi mnie co będzie za tydzieńDziś na treningu ćwiczyłem klate i tricki. Jak wyciskałem sztangę na ławeczce poziomej poczułem zajebistego powera, nałożyłem sobie więcej ciężarów na sztangę niż zwykle i nie mogłem się zmęczyć za bardzo tak więc w ostatniej serii postanowiłem pobić rekord i co się okazało Że pobiłem życiowy rekord o 8 KG Ale to nie wszystko miałem dużo więcej siły na resztę ćwiczeń musiałem zwiększać obciążenia we wszystkich ćwiczeniach Jestem zajebiście zadowolony z cyklu ale to jeszcze nie koniec
Napisano Ponad rok temu
No to pochwali sie ile podniesłeśDo tych 8 KG jeszcze poszło +5 Jestem normalnie w szoku Ciekawi mnie co będzie za tydzień
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dalej powiedz ile bo ciekawość mnie zżeraTo są ściśle tajne informacje
Napisano Ponad rok temu
Nie powiem Dziś padł mój kolejny rekord jeśli chodzi o przysiady ze sztangą na karku tym razem większy od poprzedniego aż o 20 KG Nie 5, nie 10 tylko 20 Jestem znów w szoku i to zrobiłem dwa powtórzeniaDalej powiedz ile bo ciekawość mnie zżera
Napisano Ponad rok temu
No dalej podaj zrób to dla swoich fanówNie powiem Dziś padł mój kolejny rekord jeśli chodzi o przysiady ze sztangą na karku tym razem większy od poprzedniego aż o 20 KG Nie 5, nie 10 tylko 20 Jestem znów w szoku i to zrobiłem dwa powtórzenia
Napisano Ponad rok temu
HEHEHE jak to mawiał Kiepski "nie będę się kompromisował" Jak będą to większe rekordy to się pochwaleNo dalej podaj zrób to dla swoich fanów
Napisano Ponad rok temu
No japierdziele gadaj z... .Weź powiedz ty swój rekord poruwnujesz do Maca ze małyHEHEHE jak to mawiał Kiepski "nie będę się kompromisował" Jak będą to większe rekordy to się pochwale
Napisano Ponad rok temu
Nie powiem Dzisiaj tak katowałem łapy że trudno mi było utrzymać talerz z szamą przez dłużysz czas Niesamowita pompa i siła na treninguNo japierdziele gadaj z... .Weź powiedz ty swój rekord poruwnujesz do Maca ze mały
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
coto takiego jest i gdzie jesli juz to Dostac ... ???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mówiąc szczerze to myślałem że to będzie lepsze białko... Jednak bardziej zadowolony byłem z Optimuma A z witaminek jestem bardzo zadowolonyNo witaminki i białko pierwsza klasa.
Booster testosteronu, można go kupić np. tu: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]Ja mam Pytanko odnosnie tego -> Buzera Testosteronu ...
coto takiego jest i gdzie jesli juz to Dostac ... ???
Jak wyżejA co powiesz Experto na temat białka?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak sie czules po jego suplementacji ...
czy wedlug Ciebie byl by to dobry srodek jak dla mnie ..
jestem ciekaw jego dzialania i moze osobiscie sie skusze i kupie go ...
Napisano Ponad rok temu
ale teraz przeczytawszy pare informacji na temat "Buzera Testosteronu" sam nie wiem co wybrac ....
mam juz maly metlik w glowie ...