Sterydy
Napisano Ponad rok temu
1.Na jakiej zasadzie działają sterydy, że się po nich tyje
2.Jak można poznać na siłce kto coś brał czy nie brał. (Nie wiem jakieś tiki,lub wygląd xD )
3.Czy sterydy robią coś z kośćmi ?
4. I jakie są najczęstsze skutki uboczne po nich ?
Za odpowiedzi z góry dzięki i pozdrawiam .
Napisano Ponad rok temu
Odpowiadam krotko i na temat bo widze ze jestes poczatkujacym :
Wzmożona synteza białek, wzrost apetytu i zwiekszenie produkcji czerwonych krwinek.
Napisano Ponad rok temu
Spuchnieta twarz, duzy kark, tradzik i bardzo szybkie postepy. ( pisze o poczatkujacych koksiarzach )
Napisano Ponad rok temu
Tak, powoduja wzrost tempa przyrostu kości. W leczeniu kosci uzywa sie D-Bol i Nandrolonu.
Napisano Ponad rok temu
Tradzik, agresja, depresja, rozstepy, uszkodzenia watroby-serca-zoladka, lysienie, zanik jąder itd
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i jeszcze spocony jak świnia jak jest na omadrenieJezeli piszesz prace na w/w temat to napewno nie bede sie wiecej rozpisywal ! Poszukaj na necie i w specjalistycznych gazetach i ksiazkach.
Napisano Ponad rok temu
Tak miedzy nami ww sie pisze bez /
Ale teraz zabłysnąłeś wiedzą... napisze zaraz do Experto i dostaniesz range globalnego moda lub admina
Guest_STORM_*
Napisano Ponad rok temu
Ale teraz zabłysnąłeś wiedzą... napisze zaraz do Experto i dostaniesz range globalnego moda lub admina
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hahah chodzi Ci o miesnie brzucha tego typa z foty ? no dobra ja zabsynelem ale ty tego nie wiedziales
Jesteś boski Pierwsz lepsza stronka z google [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] a tam "Co miesiąc najaktywniejszy użytkownik forum otrzyma w prezencie ciekawą książkę poruszającą w/w tematy!"
A tu prof Miodek cos dla Ciebie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zajrzyj w slownik a nie wujka gogle sie pytasz on jest noga z ort jak Ty mniej sterydow iwecj ksiazek
Masz racje dlatego jestes posmiewiskiem na forum tak dla Twojej wiadomości ! Dzisiaj wszyscy Cie wysmiewali na SB, poprostu jestes prostakiem bez żadnej wiedzy !
Jestes bardzo do przodu bo jestes online, pomyśl twarzą w twarz już byś miał nasrane w gaciach a jezyk by sie Tobie tak plotal ze nie potrafiłbyś powiedzieć prostego słowa.
Nie dam Tobie ostrzezenia, nie dam Tobie Bana Wiesz dlaczego Ja wyrownuje spory tylko w realu a Ty .... wszyscy sie juz dzisiaj wypowiedzieli. Pzdr
Napisano Ponad rok temu
Koleś tobie chyba sie posrało w bani.Chciałbyś wiedziec tyle co mac o sterydach itp.zawsze Ci pomoże jak czegoś nie wiesz doradzi,a ty mu kurwa piszesz "mniej sterydów więcej książek"Zajrzyj w slownik a nie wujka gogle sie pytasz on jest noga z ort jak Ty mniej sterydow iwecj ksiazek
Kurwa człowieku ogarnij się weź idź pobaw się klockami lego czy co,a nie tu dopierdalasz się do czegoś najlepeij wejdź w opcje i usuń konto,a nie pogrążasz się jeszcze bardziej.Może jesteś większy ode mnie może masz większą wiedze,ale kurwa ZASTANÓW sięco piszesz
P.S.Próbowałeś sięgnąć dna udało Ci się gratulacje