nie musisz wierzyć, mi wcale na żadnej sławie nie zależy, wczoraj na Olimpi wszyscy nawijali temacik... Jak to kręcili to jeszcze nie wiedziałem do jakiego programu, zresztą "błogosławieni Ci co nie widzieli a uwierzyli..." heheja wam i tak nie uwieże....
Sterydowa afera kulturystki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak Cię to interesuje to warto, jak masz to w dupie, to nie oglądaj... Proste??Warto zobaczyc ta powtorke dzisiaj?!?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie pisałem że jestem w tym programie, pisałem że tylko byłem w tym czasie na siłowni kiedy kręcili program...No, szczegolnie jesli ty tam bedziesz to teraz nie ma bata, musze to widziec
[ Dodano: 21-06-2005, 12:05 ]
nie pisałem że jestem w tym programie, pisałem że tylko byłem w tym czasie na siłowni kiedy kręcili program... więc mnie nie zobaczysz w TVNo, szczegolnie jesli ty tam bedziesz to teraz nie ma bata, musze to widziec
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja i tak dziś zobacze powtórke
Napisano Ponad rok temu
Musze widziec te twoje przeogromne plecy, bo jak nie to nie zasne :PPPPja pisałem, ze będą tam moje plecy. musze sam zobaczyć, bo wiem to od kumpla z którym chodze tam na siłke.
nie pisałem że jestem w tym programie, pisałem że tylko byłem w tym czasie na siłowni kiedy kręcili program... więc mnie nie zobaczysz w TV
I wierze ze Pan Mgr kujsus tez sie przewinie przez kamerke, zobaczymy te male bydlecie 8)
A tak ogolnie to goraca zapraszam na forum po emisji programu ;-)
Napisano Ponad rok temu
nie no moje plecy nie są jakieś specjalne. już lepsze będe dżinsowe spodenki które są na 170, a ja mam 187 i sie w nie wciskam ;-) sam siebie też chce zobaczyć dlatego mam nadzieje że ten program jednak będzie ;-)Musze widziec te twoje przeogromne plecy
Napisano Ponad rok temu
mogłeś sobie darować tą końcówkę "małe bydlęcie" - ten ostatni raz się nie wkur*ie...I wierze ze Pan Mgr kujsus tez sie przewinie przez kamerke, zobaczymy te male bydlecie
pozdro!
(Jak kręcili to ja robiłem klatkę na ławeczce w drugiej części sali, więc się nie załapałem, pozatym nie wiedziałem co kręcą więc się przed kamere nie pchałem... )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dziwne ja tu myslalem ,ze bedzie jakas zarzarta rozmowa na temat kto jest winny a kto nie a wy sie spieracie kogo uchwycila kamera
Ja nie widzialem jeszcze programu, wiec sie narazie nie wypowiadam, ale po emisji programu goraca zapraszam na forum!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
pozdro i jutro trzeba będzie to obejżec...
Napisano Ponad rok temu
oO O O o Oo O o O O
O o Oo O o O O O o Oo
O o O O O o Oo O o O
O O o Oo O o O
Napisano Ponad rok temu
za to ze musielismy czekac po darmo powinienes w morde dostac (bez obrazy) :mrgreen:powtórka we wtorek 00:30