DECA + Meta
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanie odnosnie cyklu deca + meta cwicze 9 miesiecy i bralem juz rozne odzywki i raz 100 tab metki blubarskiej i mam pytanie czy moge juz zrobic sobie taki cykl z deca i meta polska + kreatyna
Napisano Ponad rok temu
Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.
Napisano Ponad rok temu
REDUKCJA
Napisano Ponad rok temu
co masz na myśli teść troche pomoże?? przy takim cyklu teść będzie podstawą nabierania masy...TESC TROCHE POMOZE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
najlepiej niech się na ten temat wypowie StefaN123 przecież on bierze samą Dece... Ja brałem Dece z metą a aktualnie już jade na samej Dece i nie mam żadnych problemów...ze względu na deca dick (niesprwany przyjaciel
Napisano Ponad rok temu
Z przyjacielem są problemy ale nie duże. Chodzi o to że ptaszek staje normalnie tylko jest ciężej o orgazm, poprostu dłużej się musisz namęczyć żeby wystrzelić pocisk :-) i nie jest to takie podniecające jak wcześniej. Nic po za tym.
Jeśli wam chodzi o to czy to przeszkadza w bzykaniu to nie. Pociąg jest nadal tylko tak jak wspomniałem wcześniej, musisz się dłużej pomęczyć czyli dłużej bzykać .
Myśle że po cyklu jak się odblokuje będzie ok.
Napisano Ponad rok temu
A co do deca dicka to w ogóle nie staje, wieć stefan ta dolegliwość cię nie dosięgła
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bo słyszalem ze tesc jest hu***y wyskakuja syfy i wogóle nie zalezy mi na tym zeby wygladacx jak jakis byczek tylko poprostu miec wyraziste miesnie i troche nabrac na masie po cyklu oczywiscie kupilbym sobie clomid no i wezme napewno kreatyne z bialkiem
ile bym musial wziasc clomidu po cylku deci
i co to jest to gino??
Napisano Ponad rok temu
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
Czy biorac sama dece bez tescia beda dobre efekty oczywiscie z dobrym treningiem
bo słyszalem ze tesc jest hu***y wyskakuja syfy i wogóle nie zalezy mi na tym zeby wygladacx jak jakis byczek tylko poprostu miec wyraziste miesnie i troche nabrac na masie po cyklu oczywiscie kupilbym sobie clomid no i wezme napewno kreatyne z bialkiem
ile bym musial wziasc clomidu po cylku deci
i co to jest to gino??
Jakbyś chodz troche poczytał forum to widziałbyś że ja biore sama deca, jestem po 7 strzałach, a efekty są tu.
http://www.fabrykasi...opic.php?t=5327
Clomidu po cyklu deca solo 10x musiał byś wziąść 24 tabsy max.
gino jest to ginekomastia czyli rozrost gruczołów piersiowych. Mogą się rozrosnąć nawet do wielkości sutka dojrzałej kobiety.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
Deca owiele bardziej blokuje przysadeke od testosteronu, najlepiej byłoby robić badania i wiedzieć kiedy zakończyć odblokowanie, ale kogo na to stać.
Podtrzymuje dalej, odblok po dece 4 tyg.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
po cyklu na dece i omce również 4 tygodnie.
Czyli taki sam odblok
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu