czyli 6 czekolad i jakieś cukierkie i dwa bilety MPK
 czyli 6 czekolad i jakieś cukierkie i dwa bilety MPK  albo na bilet do domu ;D. Ten kwetionariusz nie jest taki głupi tylko dużo trzeba się namachać żeby go  wypełnić. Wiecie jak mi pobierali to prawie zemdlałem ;D jak mnie zaczęli badać to miałęm ciśnienie 150/90 ;D, ale wbijam na góre patrze a tam do oddania krwi szykuje się lasencja to ja udaje twardziela wbijam wszytko ok nie ma sprawy niby że taki twardy jak oddawałem krew to prawie zemdlałem kobita pyta czy się dobrze czuje bo coś blady jestem patrze w prawo ona cały czas leży to ja nie nie wsystko ok jak wyszedłem z gabinetu to prawie upadłem bo zapomniałem zjeść coś przed oddawaniem (a trzeba coś wszamać) heh przygody przygody no i niestety jej nie spotkałem już bo oddawała płytki krwi, a to dłuuugo trwa
 albo na bilet do domu ;D. Ten kwetionariusz nie jest taki głupi tylko dużo trzeba się namachać żeby go  wypełnić. Wiecie jak mi pobierali to prawie zemdlałem ;D jak mnie zaczęli badać to miałęm ciśnienie 150/90 ;D, ale wbijam na góre patrze a tam do oddania krwi szykuje się lasencja to ja udaje twardziela wbijam wszytko ok nie ma sprawy niby że taki twardy jak oddawałem krew to prawie zemdlałem kobita pyta czy się dobrze czuje bo coś blady jestem patrze w prawo ona cały czas leży to ja nie nie wsystko ok jak wyszedłem z gabinetu to prawie upadłem bo zapomniałem zjeść coś przed oddawaniem (a trzeba coś wszamać) heh przygody przygody no i niestety jej nie spotkałem już bo oddawała płytki krwi, a to dłuuugo trwa  no nic
 no nic 
ps. co do cukrzycy nie wiem czy można oddawać wiem że jest takie pytanie ale nie wiem co jest jak jesteś choryna nią
pozdro

) to nawet jak sie skaleczy to lubie zasmakowac jej krwi
 ) to nawet jak sie skaleczy to lubie zasmakowac jej krwi  

:brawo: po oddaniu zazwyczaj mam 2 dni przerwy od śiłki i nie narzekam
  :brawo: po oddaniu zazwyczaj mam 2 dni przerwy od śiłki i nie narzekam 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu

FaceBook
 FaceBook