:PPP nie zrozumcie moich wypowiedzi opatrznie !!WItam wszystkich ja jestem na forum od bardzo niedawna ale interesuje mnie taki zjazd chyba że mnie nie chcecie bo jestem za młody stażem. Ale jak coś to bym się pisał na to
POZDROWIENIA
co do stazu to chodzilo mi o to ze jak ktos mial dluuuzej z kim kontakt to siem bardziej zzyl
jestes chetny na zjazd - lux :-) i tego siem 3maj ;-)
ja zawsze mam racje :twisted:Avanger - obyś miał rację z tym że nie spotkam już takiego chłopaka.
monia jesio cale zycie przed Toba nic tylko podbic swiat ;-)
to normalna reakcja na cierpienie (wiele osob z nas to pewnie juz kiedys przerabialo... ;/ ); ale mowie Ci - do czasu, w koncu spodkasz kogos kto da Ci takie poczucie nazwijmy to bezpieczenstwa, ze mu zaufasz i jak Bog da sie nie zawiedzieszAle szczerze mówiąc boję się po raz kolejny zawieść i popaść przez niego w kłopoty
trzeba byc twardym a nie mientkim : (a silownia wyrabia charakter)
sciskam goraco i nie boj siem nic kiedys na pewno bedzie dobzie ;-)
PS. na prawde ten zwiazek jest juz nie do odratowania ??
ale ile przyjemnoscia jednak staly zwiazek to duzo wyzeczen...
w stalym zwiazku masz tyle uczuc, sytuacji i tego wszystkiego czego niestety nie znajdziesz w "jednonocnych" wypadach..
szczerze mowiac ja na dzien dzisiejszy rowniez prowadze stosunkowo (nie lubie tego wyrazenia ale wybitnie pasuje) "konsumpcyjny" tryb zycia i jest w tym duzo "+", ale tak na prawde to chcialbym kogos poznac z kim moglbym siem zwiazac, osobe z ktora mozna robic tyle cudownych rzeczy... (w glebi serducha jestem romantykiem, a to siem dzisiaj dobrze nie sprzedaje ) tak wiec nie bede siem zaglebial w szczegoly i osmieszal na forum :PPPP (moja przyszla kobieta wszystkiego doswiadczy )