3d protein
Napisano Ponad rok temu
co lepsze...izolat czy koncentrat białka serwatkowego ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdro...
Napisano Ponad rok temu
co do bialka to nie ma wiekszych roznic pomiedzy tym ktorym wybierzesz, lecz jezeli wybor padnie na roslinne radze stosowac cyklicznie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ludzie przelamcie stereotypy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ogolnie białka pszeniczne sa kiepskiej jakosci, posiadaja znikoma ilosc aminokwasow egzogennych, ponadto czytalem ze moga powodowac kłopoty z zoladkiem a u wrazliwych rozne alergie. Ja bym wziol Perfect Whey Protein, sam zamierzalem takie kupic, niestety koks ktory sprzedawal odzywki nie mial ich na skladzie. Roznica w cenie wynosi tylko 10 zl( choc w 3d masz 250 gr wiecej) lepiej kupic białko naprawde wysokiej jakosci, ale rob jak chcesz.a co takiego strasznego w tej pszenicy ?
ludzie przelamcie stereotypy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Weteran z uszkodzonym kregoslupem...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i prosze Cie wyluzuj ze slowami tego juz nie skasuje ale nie pisz tak, prosze Was bardzo moja cierpliwosc zaczyna sie konczyc....
Co do białka pszenicznego to ja nie widze przeciwwskazan, do tego jest ono tam połączone z innymi bialkami wiec aminogramy sie uzupelniaja.
Co do glutenu to nie mam pojecia czy tam jest czy nie, trzeba byloby poszukac, ale jezeli treca to stawiam ze wysoka jakosc, wiec pewnie nie bedzie
tak wiec polecam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A moze podalbys jakies konkretne przyklady, powiedzial dlaczego uwazasz KiFa za "smieszna kulturystyczna gazetka"? Bo z tego co tu czytam, ludzie piszacy tam posiadaja duzo wieksza wiedze od ciebie, niektorzy "siedza" w kulturystyce dluzej niz ty na swiecie zyjesz, czekam na odp. pozdro1988 ja nie czytam gazet i Tobie mimo wszystko tez nie radze jezeli chcesz dobra lekturke to moge Ci odrazu polecic - "biochemia Harpera" podręcznik na studia medyczne, to jest wartosciowe zrodlo wiedzy !! a nie jakies smieszne "kulturystyczne" gazetki gdzie ludziom robią wode z mózgu
Napisano Ponad rok temu