100 metki ... pomoze czy zaszkodzi ??
Napisano Ponad rok temu
Jakie moga byc po tym skutki uboczne ??
Pomoze mi to cos czy bardziej zaszkodzi ... jak brac ??
Czekam na odpowiedzi ... pozdro czeszek
Napisano Ponad rok temu
Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.
Napisano Ponad rok temu
Przeciez wszyscy biora metke i sa normalni ... nic im nie szkodzi, psyche tez maja normalna ... dlatego mysle ze 100 metki mi w zupelnosci wystarczy i bede normalny po tym ... a jakby co to brac cos po zakonczonym cyklu?? Jakies legalne srodki ??
Napisano Ponad rok temu
Inne spotykane skutki uboczne:
zaburzenia popędu płciowego, pobudzenie psychomotoryczne, hepatotoksyczność, podenerwowanie, łojotok, zatrzymanie kwasów żółciowych, zawroty i bóle głowy, powikłania kardiologiczne, wymioty i mdłości, bilirubinemia, laksacja, wapnioza, żółtaczka choleostatyczna, rak wątroby, zarastanie nasad kości długich, upośledzone trawienie, wymioty, bolesność wątroby, zatrzymanie elektrolitów, podwyższenie poziomu ”złego” cholesterolu, pękanie podskórnych naczyń krwionośnych, swędzenie skóry, bóle głowy, zaburzenia widzenia, zasłabnięcia.
Tu masz troche o skutkach ubocznych. Pozatym słyszałem, że żarcie samej metki to troche głupota ale rób jak uważasz.
Pamiętaj, że Twój organizm jest młody i jeszcze się rozwija jakakolwiek ingerencja w jego rozwój może zakończyć się wystąpieniem jakichś z tych skutków ubocznych, wydaje mi się, że gra nie warta świeczki. I nie wierz w głupoty typu "wszyscy biorą metkę i nic im nie jest" bo skutki głupoty mogą wyjść dopiero po latach.
Napisano Ponad rok temu
Moze jakies ziola pomaga ... typu: Nasiona Kozieradki (to podobno naturalna metka) albo Maca czy jakies Proteiny Sojowe ??
Pomózcie !!
Napisano Ponad rok temu
P.S: Jeśli trenujesz rok to zawsze możesz spróbować kreatynę (900g. 73.00 PLN wystarczy na 2 miesiące).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
:twisted: ;-) :mrgreen: :brawo: :3majsie: :aniol: :boks:
[ Dodano: 07-01-2005, 9:28 ]
odajcie mi na imeila cennik koksów za ile możecie załatwić [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] lub 660472190 :bije: :boks:
[ Dodano: 07-01-2005, 9:30 ]
możemy pogadać o koksach w każdej chwili
:twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co sądzicie o takiej kolejności brania (zmiana co 5 dni) 23455 ??
Jakie są plusy i minusy takiego brania mietka? Mój kumpel tak brał i teraz wygląda świetnie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[ Dodano: Pią 07 Sty, 2005 ]
sam wiem na swoim przykładzie do wakacji miałem starz 1 rok i warzyłem 62kg a teraz zapodałem dobry trening dobre jedzonko wszystko gra teraz warze 75 kg a myślałem ze nic się nieda zrobić ale musicie sami dopasować trening do siebie a nie naprzykład tak jak ja dawniej cwiczyć tak samo jak kumpel .Na mnie to nie działało przeciesz kazdy jest inny pozdro zycze przyrostów ale bez koksu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Granica oczywiscie ze jest ale dla kazdego inna, czasami huderlak moze miec predyspozycje chęci czas i osiągnie cel bez koksów
Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Teraz wszyscy koksuja
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
:-) :-)