jestem nowy to moge dac
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Najlepiej w zime 3 bluzy sa sobie dwie pary rękawiczek i trzeba ćwiczyć. ale takie chwile zostają w pamięci na całe życie
No libacji alkoholowych tez kilka było, heh.
Kiedyś będe to wspominał z sentymentem jak bede siedział na profesjonalnej siłowni 8)
Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
ja pier*** nie unoś sie honorem i nie chwal sprzętem, mówiłem o całej siłce kur** .Prymitywny to moze Ty jestes
a jak nie oryginalnie to tłoczone
to naprawde nie prymitywne.
:brawo:teraz mamy jeszcze oryginalny gryf
to uzbierajcie, inni tak robią;]na ławke nie ma kasy
1. Oryginalne obciążenia razem 150 kg.Wole miec cos takiego niz jak napisałęs hantle w pokoju
2. Oryginalne 4 gryfy
3. Oryginalna ławeczka(modlitewnik, góre można podnieść do góry do robienia brzuchów)
4. Stojaki pod sztange
5. Ćwiczę kiedy mam ochote.
6. Ciepło( zima ja w któtkim rękawku, a nie jak ty w 4 bluzach i 2 parach rękawiczek)
7. Półeczka na obciażenia
ja mam ją w domuja mam ją 10 metrów za domem
czasami lepiej iść na siłke zapłacić i poćwiczyć na atlasach, może coś na kondycje.płącic za siłke i na nią zapieprzac dalej lub blizej
I ja wcześniejszego posta napisałem nie żeby Wam(Ci ) pojechać tylko po to żeby powiedzieć co myśle o tym.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Napisano Ponad rok temu
Nie powiedziałem, ze masz chu**wą siłke ani nic. Stary wyluzuj, nie napinaj sie tak.
Napisano Ponad rok temu
[ Dodano: 05-04-2005, 7:35 ]
dla mnie moja siłka jest najlepsza i nie interesuje mnie Twoje zdanie i chce zebys je wyrazał nawet jak bedziesz miał 1000 kg obciążenia mozesz miec 1000 kg obciązenia 15 gryfów i mozesz wyglądac jak sztyl ( nie mówie ze tak jest zeby nie było )
[ Dodano: 05-04-2005, 7:37 ]
to chyba Ty sie chwalisz obciążeniem ja nic nie pisałęm dokupki Ty sie nie odezwałes
Napisano Ponad rok temu
Forum to nie miejsce dla takich "madrych" ciuli jak ty
Foty na:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
kropek oboje wrzućmy na luz bo nie jesteśmy tu chyba po to żeby sie opier**lac na wzajem. :PPPP
[ Dodano: 05-04-2005, 7:44 ]
kosmit, nie przeklinaj, jak jesteś taki madry to powinieneś wiedzieć !
[ Dodano: 05-04-2005, 7:49 ]
nie jestem tu po to zeby mnie ktoś lubiałmysle ze jestes cwelem i nikt Cie tu k***a nie lubi
Napisano Ponad rok temu
Nie każdy ma pewnie tyle kasy co ty i starego co podtyka synusiowi grubą kase pod dupe.
Czy nie chodziłeś kiedys do szkoły i nie mialeś biedniejszych kolegów od siebie??
Czy tez pokazywałeś im że są gorsi od ciebie??
Jesteś żałosny.
Jeb sie
Foty na:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
cud miod
kluccie sie na privie lepiej z takimi mocnymi tekstami wtedy ostrzezen nie zlapiecie raczej
Napisano Ponad rok temu
Twoja sprawa.A kurwa w dupie cie mam.
nie przesadzajNie każdy ma pewnie tyle kasy co ty i starego co podtyka synusiowi grubą kase pod dupe.
Do szkoły dalej chodze, i nikomu nie pokazuje, że jest gorszy. Szczerze Ci powiem, że jestem bardzo wrażliwy i nie lubie się przed biedniejszymi jakos wywyzszać, wtedy i oni i ja sie głupio czuje.Czy nie chodziłeś kiedys do szkoły i nie mialeś biedniejszych kolegów od siebie??
Czy tez pokazywałeś im że są gorsi od ciebie??
Przykro ze tak o mnie myśliszJesteś żałosny.
Jeb sie
[ Dodano: 05-04-2005, 7:57 ]
Cavalier, ja swoją łacinę ocenzurowałem " * "
Napisano Ponad rok temu
deejay_cris, nie napisałęm ze to Twoja wina ze sie zacząłes sie chwalic chodź to zrobiłes tylko ze zacząłes oceniac mój znaczy sie nasz "prymitywny" sprzęt jakbys zachował swoje zdanie dla siebie to by tego nie było
[ Dodano: 05-04-2005, 8:23 ]
ps. jak sie cwiczy na zimnie to sie kondycje wyrabia
Napisano Ponad rok temu
to wolny temat.. 8)
NBII + Shock + BCAA MC + Mio
It has been said that something
as small as the flutter of a butterfly's wing
can ultimately cause a typhoon
halfway around the world..
- Chaos Theory
Napisano Ponad rok temu
deejay_cris liczą się efektowna sylwetka, a nie efektowna siłownia.
kosmit rozumie cie ale nie przeklinaj, tym razem ostrzeżeń nie będzie.
Napisano Ponad rok temu
też tak uważam. Nie wypisałem sprzetu zeby sie chwalić tylko żeby mu pokazać że nie ma racji:)deejay_cris liczą się efektowna sylwetka, a nie efektowna siłownia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu