Monohydrat, 16 lat.
Napisano Ponad rok temu
Nie mam ustalonej diety i to jest błąd który trza naprawić. Co prawda jem duzo i regularnie, ale powinienem ustalic konkretnie co i jak, ale o to zapytam, gdy sporządze przykladowa dietę. Bo dieta i dobry trening to podstawa.
Do rzeczy. W ostatnim czasie trudniej mi zwiększać cięzary, przyrost masy tez idzie juz wolniej, mimo iz trening mam zmieniany co 3 miesiące i jest b.dobry.
I teraz moje pytanie - czy mogę wziąć monohydrat kreatyny?
Staz minimalny mam za sobą. Wiem, że szkodliwa kreatyna nie jest, ale nie o szkodliwość chodzi ale o opłacalność i to nie w aspekcie pieniędzy.
Szukałem na róznych forach odpowiedzi w wątkach pisanych przez moich rówieśników, zdania sa podzielone, wiekszośc jest na nie. Jednak nie znalazłem nigdzie dokładnej odpowiedzi: dlaczego? Mój kumpel, rok starszy ćwiczy razem ze mna na siłowni, teraz wziął kreatyne i ma wyraźny wzrost masy siły.
Duzo osób radzi, by poczekać. Wiem, że z każdym kolejnym kreatynowym cyklem ma ona mniejsze działanie, ale czy to jest tak, ze jesli poczekam naprzykład jeszcze rok, to będę miał lepsze efekty aniźli jakbym wziął teraz?
Bardzo prosze o rady i wyjasnienia, z gory bardzo dziekuje
Napisano Ponad rok temu
Po pierwsze za długo jedziesz jednym planem 3 miechy .Zmieniaj ok co 4/8 tygodni.Według mnie nie powinnieneś jeszcze brac kreatyny masz mały staż lepiej poczekac.Masz racje że z każdym cyklem kreatyna ma mniejsze działanie.Siła i masa pewnie Ci wzrośnie,ale narazie nie bierz poczekaj jeszcze przynajmniej 2 miechy i zmieniaj częściej plan
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
A co do kreatyny, to co da mi 2 miesiecy wiecej? Technike mam wyrobiona, zaczalem uwazac na to co jem i na czestotliwosc tego karmienia sie, a pozatym za 2 tyg. szkoła, a że kreatyna najlepiej działa na samym poczatku cyklu, to nowa klase przywitalbym z jeszcze lepsza sylwetka
Bede zmienial ćwiczenia co 2 miesiące. A co do kreatyny to dalej mam dylemat
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jestem w miare rozsadny i nie chodzi tylko o pokazywanie sie, po prostu rozmawialem z wieloma osobami i polecili mi mono wlasnie w celu zwiekszenia sily i masy miesniowej wlasnie w momencie zastoju.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To nie znaczy że jadasz regularnie , dostarczasz wszystkiego co potrzebne twojemu organizmowi !
Gajner jest tylko uzupełnieniem diety..DIETA TO PODSTAWA ... Wystarczy że masz złe posiłki a przede wszystkim około treningowe , o ile je masz zachodzi katabolizm i następuje rozpad włókien mięśniowych !!
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co do planu, to zanim rozpisze to sie troche zejdzie, wiec potem dopisze
Napisano Ponad rok temu
Powiedz mi robiłeś przerwę na regeneracje ??
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu