opoochlizna :,-((((
Napisano Ponad rok temu
ugryzly mnie piz*y w oba czworoglowe uda na prawej bardziej i troszku nizej, na lewej zdarzylem zabic qfe w polowie i mam mniejsze opoochniecie, troszku wyzej kolana ;/
od wczoraj ok. godz. 14 (moment ugryzienia) stan siem pogarsza ;[
probowalem juz:
sody oczyszczonej
cebuli
octu...
jakies propozycje ??
(w kosciele nawet nie dalem rady kleknac , podczas chodzenia boli, podczas stania jeszcze gorzej ;[ jak cos macie to mowcie szybko bo kolo 20 wychodze na ognicho %-) )
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
kolejny pijak na forum:P:Pto mowcie szybko bo kolo 20 wychodze na ognicho %-) )
Napisano Ponad rok temu
jak wychodzilem starsza mi porobila oklady i zabandazowala (soda oczyszczona + amoniak) - i tez nic nie dalo ;/
ja jestes=m teraz na cyklu i nie pije :PPPCytat:
to mowcie szybko bo kolo 20 wychodze na ognicho %-) )
kolejny pijak na forum:P
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
Napisano Ponad rok temu
to co bedziesz tylko kielbaski jadl na ognisq:)i patrzyl sie jaki inni pija?czy wezmiesz mleko z jakims gainerkiem do booteleczki i tym sie zaprawisz?ja jestes=m teraz na cyklu i nie pije
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
cwicze sile woliCytat:
ja jestes=m teraz na cyklu i nie pije
to co bedziesz tylko kielbaski jadl na ognisq:)i patrzyl sie jaki inni pija?czy wezmiesz mleko z jakims gainerkiem do booteleczki i tym sie zaprawisz?
niop, rozmawialismy kiedys o histaminiedo lekarza isc i popros o preparaty blokoojące obwodowe receptory histaminy
btw: do dermatologa ?? (mam takiego jednego w okolicy... brzydka baba kolo 40 - ma wielkie usta, jak muppet, i maluje je na ostra czerwien :olaboga: - do niej na pewno nie pojde )
moze obejde siem bez lekarza... zobaczymy - trzeba byc twardym a nie mientkim %-)
jak siem do jutra nie poprawi to siem zastanowie nad wizytra u znajomego pediatry
Napisano Ponad rok temu
mozesz sproobowac loratadyny, najwazniejsze jest blokowanie receptoroow tej histaminy, a to wcale nie jest łatwe, masc mozesz wziac jakąs przeciwalergiczną np: fenistil
Napisano Ponad rok temu
oo wary obciagary :)idz idz nie boj sie;)ma wielkie usta, jak muppet, i maluje je na ostra czerwien
Napisano Ponad rok temu
ja siem jej nie boje, ale ona bodzie w moje poczucie estetyki :roll:Cytat:
ma wielkie usta, jak muppet, i maluje je na ostra czerwien
oo wary obciagary :)idz idz nie boj sie;)
:dostal:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Siłowanie-na ręke
- Ponad rok temu
-
Nierówne plecy!!
- Ponad rok temu
-
Rydzyk
- Ponad rok temu
-
avangers' blog ;)
- Ponad rok temu
-
Zakładamy własne dzienniki treningowe!!blogi ;-)
- Ponad rok temu
-
male info o efedrynce
- Ponad rok temu
-
Ile w wyciskaniu do góry przez rok ćwiczeń ?
- Ponad rok temu
-
Telefony Komórkowe
- Ponad rok temu
-
mam wielkie roztepy!!
- Ponad rok temu
-
ławka i sztruksy
- Ponad rok temu