matanabol czy bardzo szkodzi !!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak kazdy ma inny organizm, ale niema czegos takiego ze nic Ci niebedzie, zawsze cos bedzie tylko jednemu wiecej a drugiemu mniej.prawda jest taka że sterydy działają na karzdy organizm inaczej np koompel weżmie i nic mu nie będzie a ty kupisz to samo i może ci się coś stać wątroba itp
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
- to była aluzja do avangera a nie do all, bo all nie zrozumieA co powiesz na Stery vs. Mass xxl
Napisano Ponad rok temu
:mrgreen:- to była aluzja do avangera a nie do all, bo all nie zrozumieA co powiesz na Stery vs. Mass xxl
no pewnie ze do mnie
zdziwilo mnie ze takie niewinne zdanie wywolalo dyskusje :PPPP
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
acha i taki moze trcohe offtopic
ciekawe ile pudzian wziął tych sterydów bo wziasc to napewno wziął ale on chyba ma jakies specjalne gdzies tak słyszałem
no i w koncu gdzie wy kupujecie kox?
Napisano Ponad rok temu
Chodzi Ci o cene cyklu na mecie? Jesli tak to sama Meta na cykl kosztuje w granicach 80-100 zl mowie o Polskiej Mecie z Jelfy, no chyba ze bedziesz kupowal ruska, albo bulgarska to taniej. Ale jak chcesz fajny cykl to jeszcze do tego musisz dozucic jakies odrzywki, a to dodatkowy koszt.a mozeciepodac cene takiego przykładowego cyklu i wogle jak to przyjmowac i czy konsultacja z lekarzem jest potrzebna?
Co do konsultacji z lekarzem to jesli ktos sobie ceni tez zdrowie to sie konsultuje, ale wiekszosc tego nierobi.
Nikt tego niewie tylko on sam, a co do specialnych koksow to niema czegos takiego, pewnie bral cos z lepszych i oczywiscie drozszych i caly czas po opieka lekarza i trenerow.ciekawe ile pudzian wziął tych sterydów bo wziasc to napewno wziął ale on chyba ma jakies specjalne
Na czarnym rynku, czyli u dilerow sie kupuje tak samo jak narkotyki kupujesz u dilerow tak samo to, no chyba ze masz recepty i pujdziesz do apteki.no i w koncu gdzie wy kupujecie kox?
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
czyli caly koszt cyklu metka z pradziwego zdarzenia wynosi okolo 300zł a sama meta to niewielki koszt, bo mozna kupic bulgarska (nie polecam na rynku pojawila sie jakas nowa bulgarska ktora nie dziala) rosyjskiej tez nie polecam bo bioreactor wstrzymal produkcje i na rynku chodza same podrobki.
Jedyna pewna meta teraz na rynku to tajlandzki danabol i tajlandzki methanabol z british dragon, no i oczywiscie nasza polska metka
Napisano Ponad rok temu
Po co i to i to? Wystarczy sam Simarol.do tego osłonki sylimarol, hepatil
Kreatyna niezachamuje Ci spadkow, wystarczy sam Clomid na odblok.kreatyne na zachamowanie spadkow
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co do kreatyny to z suplementow jest najlepsza na powstrzymanie spadkow, przy dobrym odbloku , treningu i kretce na spadki mozna nawet i dorobic z 2 kg miesa.
A clenbuterol, dobry srodek ale nie kazdemu sluzy. U niekorych pojawiaja sie bardzo nieprzyjemne skutki uboczne.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a czytalem ze najlepsze stery sa w zastrzykach i na dluzej zostaje i wogle watroby nie niszczy
ale pewnie w strzalach sa drozsze czy tak?
jaki jest najlepszy wiek zeby brac koxy? i czy jak sie wezmie jeden cykl to po jakim czasie nalezałoby wziasc nastepny?
sory ze tyle pytan ale jestem ciekawy opinini ludzi któzy testowali to na sobie
acha i czy to skraca zycie alebo czy niszczy cos oprócz watroby?
Napisano Ponad rok temu
NIe nietylko w tabletkach.czyli wy biezecie w tabletkach jak podejzewam
Tak wiekszasc dobrego koksu jest w zastrzykach, a co do watroby to koks w zastrzykach tez niszczy watrobe.czytalem ze najlepsze stery sa w zastrzykach i na dluzej zostaje i wogle watroby nie niszczy
ale pewnie w strzalach sa drozsze czy tak?
Najlepiej po 21 roku zycia ale to nieznaczy ze jak masz ten wiek to mozesz brac wazny tez jest starz treningowy.jaki jest najlepszy wiek zeby brac koxy? i czy jak sie wezmie jeden cykl to po jakim czasie nalezałoby wziasc nastepny?
Jesli chodzi o nastepny cykl to odstep ok. pol roku moze byc wiecej.
Jesli chodzi o zycie? Hmmm moze skrocic jezeli zjebie on Ci jakis narzad, a co do watroby to nie tylko ja niszczy, niszczy serce, nerki i wiele innych narzadow.sory ze tyle pytan ale jestem ciekawy opinini ludzi któzy testowali to na sobie
acha i czy to skraca zycie alebo czy niszczy cos oprócz watroby?