kilka pytan do doswiadczonych Towarzyszy!!!
Napisano Ponad rok temu
1.wiem ze potrzebuje clomid(jak,ile,jak dlugo?).moze cos jeszcze by sie skutecznie odblokowac?
2.co z watroba?(czy po tej kuracji musze regenerowac watrobe-jesli tak, to jak i czym?)
3.jaka suplementacja i dieta(jestem obecnie w usa,moze ktorys z Was cos wie o ich wyrobach)
4.mam kreatynke i hmb(kiedy to dorzucic w cyklu czy po na utrzymanie?)
5.boje sie o ginko zwiazane a winstrolem-macie jakas wiedze na ten temat?
dzieki z gory za pomoc,
see you lennox
Napisano Ponad rok temu
Postanowiles juz??? Moze da sie bez koksu tyle jest odrzywek. Ile masz lat i ile cwiczysz???Witajcie!planuje swoj pierwszy cyk
120 to zaduzo 100 wystarczy i 20 wina te troche zaduzo jak na pierwszy raz.20 strzalow winstrolu i 120 pix clemu. a wiec pytanka:
Wogole do dupy masz zestawienie tych koksow.
30 tabletek wystarczy, jeszcze jest HCG, ale niebedzie koniecznie, kup sam Clomid..wiem ze potrzebuje clomid(jak,ile,jak dlugo?).moze cos jeszcze by sie skutecznie odblokowac?
Watroba niebedzie uszkodzona, ale jak sie bardzo boisz to kup Simarol..co z watroba?(czy po tej kuracji musze regenerowac watrobe-jesli tak, to jak i czym?)
jaka suplementacja i dieta(jestem obecnie w usa,moze ktorys z Was cos wie o ich wyrobach)
No na cyklu i po cyklu tez to zakup bialko serwatkowe, a dieta musi byc idz do dzialu suplementy i tam Ci zrobia diete.
Po cyklumam kreatynke i hmb(kiedy to dorzucic w cyklu czy po na utrzymanie?)
Jest male prawdopodobienstwo ze po Winie wystapi gino.boje sie o ginko zwiazane a winstrolem-macie jakas wiedze na ten temat?
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
czemu piszesz ze zestawienie jest do bani(chodzi Ci o clem?)wiem ze winka mam za duzo ale jak cos to zawsze sie przyda. mam 21 lat i jestem zdecydowany-cwicze 5 mies-wszystko troche poroslo ale sila prawie nie idzie.nie chce byc wielki,chce wypracowac mozliwie najlepsza(sportowa)sylwetke w ciagu najblizszych 5 miesthe -do tego wlasnie potrzebuje sie dopalic.dzieki,
lennox :-P if they
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu