(czytaj. wina ) . Mialem faqze jak po alku , i do tego jeszcze halucynacje..jakies hamburgery mi latalu przed oczami
 (czytaj. wina ) . Mialem faqze jak po alku , i do tego jeszcze halucynacje..jakies hamburgery mi latalu przed oczami 
ale zejscie bylo okropne
 strasznie glowa bolala
 strasznie glowa bolala  ale faze mialem przez dobre 2 godziny
 ale faze mialem przez dobre 2 godziny  

Napisano Ponad rok temu
 strasznie glowa bolala
 strasznie glowa bolala  ale faze mialem przez dobre 2 godziny
 ale faze mialem przez dobre 2 godziny  

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
i kto to mowi %-)hrhrhr wlasnie sie ucze PO i tam podaja definicje
Toksykomania-forma przewleklego zatrucia, polegajaca na systematycznym przyjmowaniu srodkow toksycznych dla osiagniecia lepszego samopoczucia, pobudzenia psychicznego, odurzenia, euforii. Powoduje przyzwyczajenie, ktore moze doprowadzic do nalogu ;-)
wiec uwazajcie

Napisano Ponad rok temu
 ja jestem wolny od nalogow ;-)
 ja jestem wolny od nalogow ;-)

Napisano Ponad rok temu
 :
 : , narazie wszystko jest ok , tusi zaczyna wchodzic
 , narazie wszystko jest ok , tusi zaczyna wchodzic  , klade sie do luzka....leze , leze..za chuj nie moge zasnac..w koncu chyba zasnelem...takie mam wrazenie..widze jakies swiatla w moim pokoja, cos mi chyba chodzi po pokoju..ale czuje sie jakos ciezki, nie mogo otworzyc oczu..jest jakos dziwnie , taka dygawe zalapalem...mam wrazenie ze sie unosze na lozku..mysle sobie..ale ja mam kurwa baje:)
 , klade sie do luzka....leze , leze..za chuj nie moge zasnac..w koncu chyba zasnelem...takie mam wrazenie..widze jakies swiatla w moim pokoja, cos mi chyba chodzi po pokoju..ale czuje sie jakos ciezki, nie mogo otworzyc oczu..jest jakos dziwnie , taka dygawe zalapalem...mam wrazenie ze sie unosze na lozku..mysle sobie..ale ja mam kurwa baje:) baja byla fajna..ale te jakies 5 godzin co sie meczylem to byly najchujowsze godziny w moim zyciu
 baja byla fajna..ale te jakies 5 godzin co sie meczylem to byly najchujowsze godziny w moim zyciu  bez kitu:P
 bez kitu:P

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

ale to bylo "dawno i nieprawda" hehe
 ale to bylo "dawno i nieprawda" hehe

Napisano Ponad rok temu
 ;]
 ;] 
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 sprzedaj
 sprzedaj  !
! 

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
WBD ma tez duzo racji....

Napisano Ponad rok temu
 , przeciez ja nie chodze nacpany dodzinnie :-) raz na miecha mozna sobie pozwolic przeciez:)
 , przeciez ja nie chodze nacpany dodzinnie :-) raz na miecha mozna sobie pozwolic przeciez:)

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Jakiego Gainera Kupić?? | Odżywki i Suplementy | 
 |   
 | ||
| Jak zrzucic kilogramy | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| Jakie suple przy dużym wysiłku fizycznym | Odżywki i Suplementy | 
 |   
 | ||
| Jak łączyć creatine z Vita-min oraz odżywką "Gainer MCT"Jak łączyć creatine z Vita-min oraz odżywką "Gainer MCT" | Odżywki i Suplementy | 
 |   
 | ||
| zrzucenie tłuszczcu.czy potrzebna przerwa w braniu supli?jakie zmiany w treningu? | Odżywki i Suplementy | 
 |   
 | 
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
Guest_bolo_* - Ponad rok temu

Guest_koks_* - Ponad rok temu

Guest_piter_* - Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

Guest_rama_* - Ponad rok temu